Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varDün pek giremedim yazamadım nasılsıniz kızlar bi sorim dedim
36 + 2 yok canm ama bnm gebelik biraz çok sıkıntılı bı gittim dediler 3 cm açılma direk yatış 3 gün kaldım çıktım ilerleme yok diye bu hafta dün ağrım vardı sabaha kadr gittim sancı nst de cikmadi ve bu kontrolde de bir parmak ucu kadr açılma tek var dediler bnde anlamadim hicbisey nasıl geri kapandı aşağıya doğru baskı oluyor dün akşamdan beri ama daha doğum feln da olmadı beklemedeym
36 + 2 yok canm ama bnm gebelik biraz çok sıkıntılı bı gittim dediler 3 cm açılma direk yatış 3 gün kaldım çıktım ilerleme yok diye bu hafta dün ağrım vardı sabaha kadr gittim sancı nst de cikmadi ve bu kontrolde de bir parmak ucu kadr açılma tek var dediler bnde anlamadim hicbisey nasıl geri kapandı aşağıya doğru baskı oluyor dün akşamdan beri ama daha doğum feln da olmadı beklemedeym
Açılma olup sonra kapanma olur mu ki hiç bilmiyorum ama daha zaten 36+2 vakti var demek ki bebek geleyim mi deyip geri döndü daha vaktim var dedi sağlıkla gelsin inşallah