Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ediyorum ya şimdi yine baktım çamaşırın ortasında hafif leke var ama dokror adetin ucuncu günü gel dedi yarın gitmeli miyim yoksa iyice mi başlamali dün biraz kahverengi leke bugün de toplasan bir günlük pedin ortası bile dolmaz
Bugün gittim doktoruma adetmisim klomen hap ile estrofem hap verdi yarın baslicam ikisine de 19 Haziran'da randevum var bu süreçte iliski olucak mi olmucak mi acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bugün gittim doktoruma adetmisim klomen hap ile estrofem hap verdi yarın baslicam ikisine de 19 Haziran'da randevum var bu süreçte iliski olucak mi olmucak mi acaba
Doktorum çağırdı meğer adetmisim klomen hap ile estrofem hap verdi yarın baslicam ikisine de 19 Haziran'a çağırdı bu süreçte iliski olucak mi acaba yoksa bekliyor muyuz