Sorum var Düşük tehlıkesi kacıncı haftaya kadar bıter

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sibelefem tarafından oluşturulan Düşük tehlıkesi kacıncı haftaya kadar bıter başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,055 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düşük tehlıkesi kacıncı haftaya kadar bıter
Konbuyu başlatan sibelefem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kaderlice

Zübeyde

Kayıtlı Üye
rank
10 haftalık grbeyım düşük tehlikesi kaçıncı aya kadar sürer kese etrafında kanama
Annem 6 aylık bile düşğrmüş dikkat et gaza gelip ağır kaldırma itme hiçbişeyi zorlayacak hareketler de çok yapma nasip de varsa Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın hayırlı kandiller

sibelefem

Kayıtlı Üye
rank
Annem 6 aylık bile düşğrmüş dikkat et gaza gelip ağır kaldırma itme hiçbişeyi zorlayacak hareketler de çok yapma nasip de varsa Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın hayırlı kandiller
Tesekur ederm canımm sanada hayırlı cumalar dilerim

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
10 haftalık grbeyım düşük tehlikesi kaçıncı aya kadar sürer kese etrafında kanama
Aynı problem bende de var 11 haftalık şuan doktorun progestan vermiştir büyük ihtimalle düzenli kullan çok hareket etmemeye çalış ağır iş yapma ağır kaldırma bir müddet sonra kanama kese etrafından uzaklaşır dikkat edersen ve nasibi Dünyada var ise

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Canım kendine çok çok dikkat etmen lazım Benim de düşük riskim vardı Ben 6 ayımda bile kanamam olmuştu Progestan kullanıyordum vajinadan Sen de gerekmedikçe yerinden kalkma çünkü ben 8 ayıma kadar hep uzanıyordum hareket etmiyordum çok fazla çok şükür oğlumu kucağıma aldım 2 yaşında Sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

sibelefem

Kayıtlı Üye
rank
Canım kendine çok çok dikkat etmen lazım Benim de düşük riskim vardı Ben 6 ayımda bile kanamam olmuştu Progestan kullanıyordum vajinadan Sen de gerekmedikçe yerinden kalkma çünkü ben 8 ayıma kadar hep uzanıyordum hareket etmiyordum çok fazla çok şükür oğlumu kucağıma aldım 2 yaşında Sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Tesekur ederm

Tüm sayfalar yüklendi.