Düşük tehlikem var bu gün kaslarım ve sırtım çok kötü agryr sizce ne yapmalıyım doktora gitmelimiyim
A Ay yıldız Kayıtlı Üye Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 3 3 Ağustos 2021 #1 Düşük tehlikem var bu gün kaslarım ve sırtım çok kötü agryr sizce ne yapmalıyım doktora gitmelimiyim
M Mlk6 Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 244 3 Ağustos 2021 #2 Ay yıldız' Alıntı: Düşük tehlikem var bu gün kaslarım ve sırtım çok kötü agryr sizce ne yapmalıyım doktora gitmelimiyim Genişletmek için tıkla ... Ay yıldız' Alıntı: Düşük tehlikem var bu gün kaslarım ve sırtım çok kötü agryr sizce ne yapmalıyım doktora gitmelimiyim Genişletmek için tıkla ... Doktor dedi mi düşük riskin var diye cok gecmıs olsun
Ay yıldız' Alıntı: Düşük tehlikem var bu gün kaslarım ve sırtım çok kötü agryr sizce ne yapmalıyım doktora gitmelimiyim Genişletmek için tıkla ... Ay yıldız' Alıntı: Düşük tehlikem var bu gün kaslarım ve sırtım çok kötü agryr sizce ne yapmalıyım doktora gitmelimiyim Genişletmek için tıkla ... Doktor dedi mi düşük riskin var diye cok gecmıs olsun
A Ay yıldız Kayıtlı Üye Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 3 3 Ağustos 2021 #3 Mlk6' Alıntı: Doktor dedi mi düşük riskin var diye cok gecmıs olsun Genişletmek için tıkla ... Evet dedi
Mlk6' Alıntı: Doktor dedi mi düşük riskin var diye cok gecmıs olsun Genişletmek için tıkla ... Evet dedi
M Mlk6 Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 244 3 Ağustos 2021 #4 Ay yıldız' Alıntı: Evet dedi Genişletmek için tıkla ... Doktoruna görünmelisin ilk 3 ay iş bile yapmaman lazım sürekli istirahat etmen gerek ağır kaldırma
Ay yıldız' Alıntı: Evet dedi Genişletmek için tıkla ... Doktoruna görünmelisin ilk 3 ay iş bile yapmaman lazım sürekli istirahat etmen gerek ağır kaldırma
A Ay yıldız Kayıtlı Üye Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 3 3 Ağustos 2021 #5 Ay yıldız' Alıntı: Evet dedi Genişletmek için tıkla ... Mlk6' Alıntı: Doktoruna görünmelisin ilk 3 ay iş bile yapmaman lazım sürekli istirahat etmen gerek ağır kaldırma Genişletmek için tıkla ... Stresten oldu diye düşünüyorum 4aylığım doktorum izinde
Ay yıldız' Alıntı: Evet dedi Genişletmek için tıkla ... Mlk6' Alıntı: Doktoruna görünmelisin ilk 3 ay iş bile yapmaman lazım sürekli istirahat etmen gerek ağır kaldırma Genişletmek için tıkla ... Stresten oldu diye düşünüyorum 4aylığım doktorum izinde
M Mlk6 Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 244 3 Ağustos 2021 #6 Ay yıldız' Alıntı: Stresten oldu diye düşünüyorum 4aylığım doktorum izinde Genişletmek için tıkla ... Bebeğin için stres yapma
Ay yıldız' Alıntı: Stresten oldu diye düşünüyorum 4aylığım doktorum izinde Genişletmek için tıkla ... Bebeğin için stres yapma