Düşük yaptım

• Konbuyu başlatan Selma Konya
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selma Konya tarafından oluşturulan Düşük yaptım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 802 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düşük yaptım
Konbuyu başlatan Selma Konya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss
S

Selma Konya

Guest
10 haftalık düşük yaptım. Aradan 1 ay geçti tekrar denemeye başladım bebeğim açısından bir sıkıntı olur mu böyle bir durumla karşılaşan varmı. Düşükten sonra gebelik hızlı olur diyorlar bilginiz var mı

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
10 haftalık düşük yaptım. Aradan 1 ay geçti tekrar denemeye başladım bebeğim açısından bir sıkıntı olur mu böyle bir durumla karşılaşan varmı. Düşükten sonra gebelik hızlı olur diyorlar bilginiz var mı
Cnm doktorlar eğer ilk düşükse ilk adet gördükten sonra olur diyo ama düşük sayısı birden fazla ise bi kaç ay bekleyin diyolar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun bu arada 💐

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Ben 6 aydır düşük yapmışım bende halen bişey yok 10 yıl öncede düşük yapmıştım onda 9 ay sonrası hamile kaldım şuan oğlum 9 yaşında bitane daha olsun derken onuda düşük yaptım zaten onun için bakalım hayırlısı ne zaman olacak
Bu arada çok geçmiş olsun canım Rabbim yerini gene doldurur inşallah hayırlı sıyla

Raziye crt

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende düşük yaptım 4 ay sonra tekrar gebe kaldım sun 35+5 oldum şükür bi sıkıntı da yok

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun canim benim düşük sonrası bakim da çok önemli sana iyi bakildiysa daha da çabuk gebe kalirsin benim de 10 yıl önce evlendim 7 ay sonra gebe kaldım 2.5 aylıkken düşük yaptım sağolsun benim kendi annem bana çok iyi bakti kaldırmadı hiç yataktan falan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 9 yaşında kızım RABBIM hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin insallah

Busrasencanamal

Kayıtlı Üye
rank
Ben düşük yapmıştım 1 kez adet oldum hamile kaldım benim doktorum bana hiç bekleme 2 ay sonra hemen bi daha yap dedi şimdi bi sorunumuz yok Allah'a şükür 8 aylık hamileyim

Şenay 25

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 6yıl önce olmuştu bende hemen ertesi ay hamile kaldım ve çok şükür ki birşey olmadı şimdi kızım 5 yaşında ve 4.çoçuğuma hamileyim

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun zor bir durum benim ilk gebeliğim düşük oldu doktor üç ay bekleyin dedi rahmin toparlanması için. Yedi ay sonra tekrar hamileyim inşallah sizin de olur hayırlısıyla

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar