Düşük

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hatice 23 tarafından oluşturulan Düşük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,196 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düşük
Konbuyu başlatan Hatice 23
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatice 23
Kızlar düşük tehdidim var atlatan var mı nasıl atlattınız
Geçmiş olsun canım ben iki ay hep yattım hiç kalkmadım ihtiyaç hariç progestan kullandım sabah öğle ağızdan akşam fitil olarak kapsüllerden dr vermişti bana geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun cok cok dinlenmen lazımm

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol yat dinlen gerekmedikce yerinden kalkma sinir sitres yapma kendini yorucak uzucek seylerden uzak dur agir kaldirma verilen igne ilac varsa düzenli kullan bol dua et canim ilk gebeliğim de 6 ay kanamam durmadi ha düştü ha düşecek diye korkuyla yasadim hic yerimden kalkmadim wc icin kalktim sadece varsa dunyada yiyecek ekmegi her türlü geliyo allah sana bağışlasın yavrunu 🧿

Hatice 23

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol yat dinlen gerekmedikce yerinden kalkma sinir sitres yapma kendini yorucak uzucek seylerden uzak dur agir kaldirma verilen igne ilac varsa düzenli kullan bol dua et canim ilk gebeliğim de 6 ay kanamam durmadi ha düştü ha düşecek diye korkuyla yasadim hic yerimden kalkmadim wc icin kalktim sadece varsa dunyada yiyecek ekmegi her türlü geliyo allah sana bağışlasın yavrunu 🧿
Amin canım tesekkütler peki bebek doğdu değil mi
Amin çok tesekkür ederim sonrasında sıkıntı oldı mu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar cok tesekkür ederim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım tesekkütler peki bebek doğdu değil mi

Amin çok tesekkür ederim sonrasında sıkıntı oldı mu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar cok tesekkür ederim
Doğdu suan 5 yasinda oğlum 🥰 alerjik sikintilari oldu oda bende alerjik sıkıntılarım var benden geçmiş bebege baska bı sıkıntı olmadı gayet yaramaz ve hareketli 🤣

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Benim 20 haftadan beri düşük riskim vardı canım. Doktor sürekli uzanmamı egilme bile yapmamamı söyledi. Ayaklarını yüksekte tut. Bide bana progestan verdi 200mg fitil olarak kullanıyordum. Kızım kasıktaydı rahmimde biraz açılma vardı şükür iyiyiz şimdi. Bugün hatta nts ye baglıcaklar. 32+1 olduk bile. Doktorun ilaç flan vermedi mi.

Hatice 23

Kayıtlı Üye
rank
Doğdu suan 5 yasinda oğlum 🥰 alerjik sikintilari oldu oda bende alerjik sıkıntılarım var benden geçmiş bebege baska bı sıkıntı olmadı gayet yaramaz ve hareketli 🤣

Doğdu suan 5 yasinda oğlum 🥰 alerjik sikintilari oldu oda bende alerjik sıkıntılarım var benden geçmiş bebege baska bı sıkıntı olmadı gayet yaramaz ve hareketli Allah
Allah bağıslasın yavrunuzy
Benim 20 haftadan beri düşük riskim vardı canım. Doktor sürekli uzanmamı egilme bile yapmamamı söyledi. Ayaklarını yüksekte tut. Bide bana progestan verdi 200mg fitil olarak kullanıyordum. Kızım kasıktaydı rahmimde biraz açılma vardı şükür iyiyiz şimdi. Bugün hatta nts ye baglıcaklar. 32+1 olduk bile. Doktorun ilaç flan vermedi mi

Benim 20 haftadan beri düşük riskim vardı canım. Doktor sürekli uzanmamı egilme bile yapmamamı söyledi. Ayaklarını yüksekte tut. Bide bana progestan verdi 200mg fitil olarak kullanıyordum. Kızım kasıktaydı rahmimde biraz açılma vardı şükür iyiyiz şimdi. Bugün hatta nts ye baglıcaklar. 32+1 olduk bile. Doktorun ilaç flan vermedi mi.
Ya verdi ama korkuyorum kimse bise demedi ya bu söylediklerinizi bile Allah hepinizden razı olsun bugün burda söylenenler bile çok değeeli

Benim ikinci hamileligimde vardı lekelenmem olmuştu tabi o bebegimden önceki bebeğimi aynı haftada kanamam olup kaybettiğim için leke olunca hemen hastaneye gittim düşük riskim olduğunu söyledi bana progestan verdi ilk zamanlar fitil olarak kullandım ve bana hatta hastanede yatış verdi ama benim bi kızım daha var o bensiz çok zorlanacagi için evde dinlenmeyi istedim 4 ay boyunca verdiği ilacı sürekli kullandım tabi çok korktum Allahima dua ettim çok şükür bi skıntı olmadan kızıma da kavuştum

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Allah bağıslasın yavrunuzy

Ya verdi ama korkuyorum kimse bise demedi ya bu söylediklerinizi bile Allah hepinizden razı olsun bugün burda söylenenler bile çok değeeli
Allahın izniyle birşey olmaz. Arkadaşımın rahminde sertleşme var. Kesin düşük olur dedi doktor kızı korkuttu. Dedim birşey olmaz ilaç tedavisiyle geçiyor bak şuan bütün sıkıntısı bitti bebişi de saglıklı. Sen içini rahat tut. Ayaklarını yukarı kaldırıp uzan. Stres yapma evine misafir kabul edip hizmet için sakın yerinden kalkma. İlacı kullan zaten etkisini görüceksin. Doktorum 2 hafta sonra çok daha iyi oldugumu söylemişti canım.

Tüm sayfalar yüklendi.