Düşük

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Öznur_yiğitkemalimmm tarafından oluşturulan Düşük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,690 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düşük
Konbuyu başlatan Öznur_yiğitkemalimmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

İlk heycan

Kayıtlı Üye
rank
Malesef benim ilk hamileliğimde de öyle oldu. Sonra adet gibi 5gün devam etti. sonraki ay yine hamile kaldım. Şimdi 13+1 hamileyim. Doktorlar "düşecekse hiçbir şey yapamayız, genetik sorun vardır" demişti. 3gün sonra kan tahlili yaptırdım beta hcg 219dan 35e düşmüştü. Sen kan tahlili yaptırmış mıydın, kaçtı? Ama parça geldi dediğimde bile "kesin birşey diyemeyiz, beta hcg yapınca belli olur" demişlerdi. Çok iyi anlıyorum seni zor ama bekleyip sonra kan tahlili yaptırman lazım. Çok geçmiş olsun

Öznur_yiğitkemalimmm

Kayıtlı Üye
rank
Cnmm geçmiş olsun düşük olabilir cnm .. doktora görün beklemeden ağırlık mi tasidin yoksa cnm kendu kendine mi böyle birden kanama oldu
Bilmiyor ağır kaldırdım galiba maalesef düşük
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Benim ilk.gebeligimdeki dusukdede geldi aynisi benbc e korktum cok zaten kanamam vardi baktim dusuk olmus o parca ve baloncuk gibi sey gelince
Aynısı oldu benimde ilk gebeliğim di zaten

Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Benim ilk.gebeligimdeki dusukdede geldi aynisi benbc e korktum cok zaten kanamam vardi baktim dusuk olmus o parca ve baloncuk gibi sey gelince
Geçmiş olsun canım bi doktor a git eğer öyle bişey varsa da inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına da alırsım umarım
Çok teşekkür ederim sağol

Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım bi doktor a git eğer öyle bişey varsa da inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına da alırsım umarım
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyor ağır kaldırdım galiba maalesef düşük

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim
Ağırlık mi tasidin cnm sıkıntılı olur ya özellikle ilk 3 ay .. geçmiş olsun üzüldüm cnm ya

Tüm sayfalar yüklendi.