Dusuncelerinizi bekliyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Pınar4040 tarafından oluşturulan Dusuncelerinizi bekliyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 523 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dusuncelerinizi bekliyorum
Konbuyu başlatan Pınar4040
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Pınar4040

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 34+4 teyim cinseti kiz 🤍🤍daha yeni covid gecirdim daha kontrole gidemedim biraz hamileligim sikinti li gecmisti 8 ay boyunca 5 6 kere kanamadan dolayi hastaneye yatisim olmus tu ve cok merak ediyorum sizleride boyle merakim için zamaninizi aldigim için ozur dilerim sizce dogumum ne xaman gerceklesir tahminleriniz bekliyorum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 34+4 teyim cinseti kiz 🤍🤍daha yeni covid gecirdim daha kontrole gidemedim biraz hamileligim sikinti li gecmisti 8 ay boyunca 5 6 kere kanamadan dolayi hastaneye yatisim olmus tu ve cok merak ediyorum sizleride boyle merakim için zamaninizi aldigim için ozur dilerim sizce dogumum ne xaman gerceklesir tahminleriniz bekliyorum
Normal doğum istiyorsan kızın ne zaman gelmek isterse o zaman doğum gerçekleşir. Sezeryan istiyorsan da bı sıkıntı olmadigu sürece genelde 38. Haftada alıyorlar.

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm arkadaşın dedogi gibi normal doğum istiyorsan o ne zaman isterse gelir 😁 bebek bazen 2 yada 3 hafta erken gelebilir her ihtimale karşı cantan hazır olsun

Tüm sayfalar yüklendi.