Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba adetim çok düzensiz mesela Şubat'ta hiç adrt olmadım sonra Martin 19 unda oldum sonra da 1 Mayıs da oldum hamile kalmak istiyorum yumurtlama günümü nasıl hesaplayacagim bu düzensiz adetle
Merhaba adetim çok düzensiz mesela Şubat'ta hiç adrt olmadım sonra Martin 19 unda oldum sonra da 1 Mayıs da oldum hamile kalmak istiyorum yumurtlama günümü nasıl hesaplayacagim bu düzensiz adetle
Kuzum adet düzensizliği ile yumurtlama günü hesaplayamazsin genelde yumurtlama dönemini hesaplaman için 28 günde bir düzenli bir şekilde adet görmen gerekiyor iyi bir kadın doğum uzmanına görünmeni tavsiye ederim
Kuzum doktor kontrolüne gittiysen. Folik asit kullanımına başla, stresten uzak dur, gün aşırı ilişkiye gir ki böyle yaptığın taktirde yumurtlama günün tutuyor, eşin boşaldıktan sonra bir süre içerde beklesin.
Eger bdaha ki regln 1 indeveya 30unda olmaz yine gecikirse hemen sogan suyu iç regln gelirse kes adet söktürücü ben bizzat denedm regln bitince tekrar basla kac gün ictiysen reglden sonra 15 güne tammla brak regln duzene girer ins
Benimde asiriduzensizdi ama benim hormonlar cok dengesizdi o yuzden.tedavi sonrasi duzene girdi.İnsAllah seninde kisa surededzene girer ve hamilelik haberini duyariz