Egilip. Kalkmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Egilip. Kalkmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,535 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Egilip. Kalkmak
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esma nur ktbs

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Hanimlar, acele bir sorum olacak. Son aylarda, 6 dan sonra, malum gobegimiz buyuyor, ama ev isleride bizi bekliyor. Mesela makineden camasir cikarirken egiliyoruz, masaya egiliyoru, birsey almak icap ediyor. Kisa kisada olsa evde yalniz olunca yapiyoruz bazi seyleri. Size sorum, bebek cok derinde, evet, ama birsey olur mu, yinede sirt agrisi oluyor, ama ezilme zarar gorme ihtimali yok dimi egilip kalkmakla?

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Hanimlar, acele bir sorum olacak. Son aylarda, 6 dan sonra, malum gobegimiz buyuyor, ama ev isleride bizi bekliyor. Mesela makineden camasir cikarirken egiliyoruz, masaya egiliyoru, birsey almak icap ediyor. Kisa kisada olsa evde yalniz olunca yapiyoruz bazi seyleri. Size sorum, bebek cok derinde, evet, ama birsey olur mu, yinede sirt agrisi oluyor, ama ezilme zarar gorme ihtimali yok dimi egilip kalkmakla?
Bende çok egilirim süpürge ederken çamaşır asarken lavabo banyo yıkarken hiç aklıma gelmedi bu soruyu cevaplayan olursa sevinirim

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kendini çok fazla yormadan ara ara dinlenerek işlerini yapabilirsin tabi ki ama yukarı uzanmak ve uzun süreli yere çökmek sakıncalı bildiğim kadarıyla

Minik bebek

Kayıtlı Üye
rank
Ben yerleri bile sıkıyordum. Geçen annemle konuşunca yapma dedi. Milletin evini şey götürüyor hamileyken.. bebek sakatlanir Allah korusun diye ondan beri yapmıyorum.. ama mecbur eğiliyorum tatlım ya. Hiçbir iş yapmasan bile istemsiz eğiliyorum. Dikkatli eğil yavaş yavaş .. birşey olmaz Allah'ın izniyle meleğim 🤲

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ben yerleri bile sıkıyordum. Geçen annemle konuşunca yapma dedi. Milletin evini şey götürüyor hamileyken.. bebek sakatlanir Allah korusun diye ondan beri yapmıyorum.. ama mecbur eğiliyorum tatlım ya. Hiçbir iş yapmasan bile istemsiz eğiliyorum. Dikkatli eğil yavaş yavaş .. birşey olmaz Allah'ın izniyle meleğim 🤲
Vilrda olmasına ragmen egiliyosun unutuyorsun bazen dikkat etmek lazım Allahım hepimizi korudun

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Allah hepimizin yavrusunu korusun insallah, onlarin gozune bakiyoruz. Dun ilk alisverisine ciktik bitanemin, hep kendine biseyler bakan ben, hic gozum baska sey gormedi, hep evladim icin bakindim.❤️ En buyuk dusmanim da olsa, evlat acisi gostermesin Rabbim. Hepimiz icin iyilik hosluk diliyorum!

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım egılmekle birsey olmaz namaz kılarken de rukuya secdeye varıyoruz birsey olmuyor hamilelikte uzanmak ilk 3 ayda tehlikeli son 3 ayda çömelerek oturmak canım ev temizliğinde birsey olmaz ama kendini cokda yorma

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Son zamanlar dogumu baslattıgı İcin uzun sure oturmak zararlı canım dogumda da comelıp ıkındırıyorlar ya zaten dogum olsun diye

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar