Egilip. Kalkmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Egilip. Kalkmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,535 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Egilip. Kalkmak
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esma nur ktbs

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hanimlar, acele bir sorum olacak. Son aylarda, 6 dan sonra, malum gobegimiz buyuyor, ama ev isleride bizi bekliyor. Mesela makineden camasir cikarirken egiliyoruz, masaya egiliyoru, birsey almak icap ediyor. Kisa kisada olsa evde yalniz olunca yapiyoruz bazi seyleri. Size sorum, bebek cok derinde, evet, ama birsey olur mu, yinede sirt agrisi oluyor, ama ezilme zarar gorme ihtimali yok dimi egilip kalkmakla?
Herşeye karşı dikkatli davranmalısın bende bi çok işimi eğilerek yapıyorum ama sakince birden eğilip doğrulmak iyi degil yatakta dümdüz uzanırken bile gebelikte kasıklara bacaklara kramp giriyo ben önlemimi ağır davranak alıyorum

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Herşeye karşı dikkatli davranmalısın bende bi çok işimi eğilerek yapıyorum ama sakince birden eğilip doğrulmak iyi degil yatakta dümdüz uzanırken bile gebelikte kasıklara bacaklara kramp giriyo ben önlemimi ağır davranak alıyorum
Evet cnm dikkatli ve yavas olmak lazim, ani hareketlerden kacinmak lazim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olmaz canım merak etme 😄
Insallah, o kdr icne fikirli yapti ki gebelik 😁

Kendini çok fazla yormadan ara ara dinlenerek işlerini yapabilirsin tabi ki ama yukarı uzanmak ve uzun süreli yere çökmek sakıncalı bildiğim kadarıyla
Anladim canim

Dikkatli olmak lazim hareketlerimizde
Evet cnm dikkatli ve yavas olmak lazim, ani hareketlerden kacinmak lazim

Insallah, o kdr icne fikirli yapti ki gebelik 😁

Anladim canim

Son düzenleme:

...

Moderator
Mod
rank
Hanimlar, acele bir sorum olacak. Son aylarda, 6 dan sonra, malum gobegimiz buyuyor, ama ev isleride bizi bekliyor. Mesela makineden camasir cikarirken egiliyoruz, masaya egiliyoru, birsey almak icap ediyor. Kisa kisada olsa evde yalniz olunca yapiyoruz bazi seyleri. Size sorum, bebek cok derinde, evet, ama birsey olur mu, yinede sirt agrisi oluyor, ama ezilme zarar gorme ihtimali yok dimi egilip kalkmakla?
Ben eğilince karnıma sancı giriyor oyüzden eğilemiyorum.Ama eğilmektense diz üstü çömelip alın bence.tanıdığım son aylarında eğilmiş.bebeğinin bacağı kırılmış yamuk tutmuş.çocuk 7 yaşında halen tedavi görüyor. İlk defa bende ondan duydum.

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok egilirim süpürge ederken çamaşır asarken lavabo banyo yıkarken hiç aklıma gelmedi bu soruyu cevaplayan olursa sevinirim
Bebek zaten bir sıvı içinde istediği şekilde dönüp rahat hareket ediyor sıvının diğer bir görevide onu fos etkenler ve darbelerden korumaktır doktorun dediği bebeği sıkıştıracak hareketlerden kaçının çok fazla eğilir vaziyette kalma yada çömeleğinde de fazla uzun süre kalma sıkıntı olmaz canım

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bende ayni sen gibiyim canim ya hic dikkat etmiyorum cok zorluyorum kendimi ama korkma bebegin icinde oldugu sıvı cok gucluymus butun darbelerden koruyormus bebegi ama tabi daha kendimizi harap etmeden yapsak islerimizi daha iyi olur😇🙏🏻

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bende ayni sen gibiyim canim ya hic dikkat etmiyorum cok zorluyorum kendimi ama korkma bebegin icinde oldugu sıvı cok gucluymus butun darbelerden koruyormus bebegi ama tabi daha kendimizi harap etmeden yapsak islerimizi daha iyi olur😇🙏🏻
Bazen kendimi kaybediyorum taki karnimdakini beni tekmeliyince 7 aylık hamile oldugumu hatırlıyorum😂😂😂

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Evet cnm haklisin, dikkat etmekte fayda var. Aslinda eskiden ninelerimiz hep tarlada tutun calisiyorlarmis, oylece dogurup buyutmusler. Allah' in takdiri.insallah sag saglim aliriz bizde kucagimiza. ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar