Sorum var Ekmek bişiren vamı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Ekmek bişiren vamı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 791 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ekmek bişiren vamı?
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Bence in zor ekmek pişirme tekniği bizimkidir.
Burası köy yeri olduğu için,biz tandır ekmeği yapıyoruz,belki duymuşsundur TV'den falan buraya özgüdür. Yapımı gerçekten çok zahmetli, hamur yoğurmasi ayrı zahmet ekmeğin yapımı ayrı zahmet.ben genelde tam 1 çuval unu yaparım 2 ay kadar yetiyor bize,

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
A
Burası köy yeri olduğu için,biz tandır ekmeği yapıyoruz,belki duymuşsundur TV'den falan buraya özgüdür. Yapımı gerçekten çok zahmetli, hamur yoğurmasi ayrı zahmet ekmeğin yapımı ayrı zahmet.ben genelde tam 1 çuval unu yaparım 2 ay kadar yetiyor bize,
Ya kayinvalidem çok güzel yapıyor incecik çıtır çıtır biz yazın Konya'ya çiftliğimizde gidiyoruz 4 5 tandır yapıyor sadece onu yesek yeriz yani

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Ve ince olduğu için hiç öyle bayatlayip ufalanma gibi bı sorunu olmuyor çok zahmetli olsada çok güzel 😋

A

Ya kayinvalidem çok güzel yapıyor incecik çıtır çıtır biz yazın Konya'ya çiftliğimizde gidiyoruz 4 5 tandır yapıyor sadece onu yesek yeriz yani
Aynen bizimkide çıtır çıtır ince ve leziz. Maalesef benm kaynanam çok yaşlı yapamaz,ben kendim yapıyorum, hatta hamile halimle bile yapıyorum

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Çok güzel ekmeyiniz bol olsun canm 🥖😋 tandır ekmeyi cok iyi lezzetli oluyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bakarım canm belki bende yaparım🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bakarım canm belki bende yaparım🥰
Aynen bizimkide çıtır çıtır ince ve leziz. Maalesef benm kaynanam çok yaşlı yapamaz,ben kendim yapıyorum, hatta hamile halimle bile yapıyorum
Kız kendini cok yorma hamilesin sen

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Yaa çok zor ama nasıl yapıyorsun birde hamileyken kaynanam 50 yaşında ama 30 gibidir .sürekli yapıyor Konya'nın ekmeği biz sevmiyoruz çünkü Diyarbakır ekmeğine alıştık o tuhaf geliyor bize.... Bide aynanam bitirince ekmeği yanakları alnı hep yanıyor kadın şeker hastası 1 ay oruç tutuyor bahçeye gidiyor o sıcakta bile tandır yapıyor şaşırıyorum yani nasıl dayanıyor sen nasıl yapıyorsun valla helal olsun sana

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Kız maşallah tek başına yapiyorsun
Evet canım tek başıma hamile hamile yapıyorum.zamaninda çok kiseye yardım ettiğim halde bana kimse yardım etmeZ 😔 hatta doğumum da yaklaştı ,dün ablam ve annem diyordu bız gelip 1 çuval yaparız sana baya bı sure Yeter,Allah sende de inlardan da bin kere razı olsun onlar olmaSa halim perişandu burda eşim tarafından herkes çok pislik iki yüzlü

Tüm sayfalar yüklendi.