Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence in zor ekmek pişirme tekniği bizimkidir.
Burası köy yeri olduğu için,biz tandır ekmeği yapıyoruz,belki duymuşsundur TV'den falan buraya özgüdür. Yapımı gerçekten çok zahmetli, hamur yoğurmasi ayrı zahmet ekmeğin yapımı ayrı zahmet.ben genelde tam 1 çuval unu yaparım 2 ay kadar yetiyor bize,
Burası köy yeri olduğu için,biz tandır ekmeği yapıyoruz,belki duymuşsundur TV'den falan buraya özgüdür. Yapımı gerçekten çok zahmetli, hamur yoğurmasi ayrı zahmet ekmeğin yapımı ayrı zahmet.ben genelde tam 1 çuval unu yaparım 2 ay kadar yetiyor bize,
Ya kayinvalidem çok güzel yapıyor incecik çıtır çıtır biz yazın Konya'ya çiftliğimizde gidiyoruz 4 5 tandır yapıyor sadece onu yesek yeriz yani
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
Yaa çok zor ama nasıl yapıyorsun birde hamileyken kaynanam 50 yaşında ama 30 gibidir .sürekli yapıyor Konya'nın ekmeği biz sevmiyoruz çünkü Diyarbakır ekmeğine alıştık o tuhaf geliyor bize.... Bide aynanam bitirince ekmeği yanakları alnı hep yanıyor kadın şeker hastası 1 ay oruç tutuyor bahçeye gidiyor o sıcakta bile tandır yapıyor şaşırıyorum yani nasıl dayanıyor sen nasıl yapıyorsun valla helal olsun sana
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
Evet canım tek başıma hamile hamile yapıyorum.zamaninda çok kiseye yardım ettiğim halde bana kimse yardım etmeZ hatta doğumum da yaklaştı ,dün ablam ve annem diyordu bız gelip 1 çuval yaparız sana baya bı sure Yeter,Allah sende de inlardan da bin kere razı olsun onlar olmaSa halim perişandu burda eşim tarafından herkes çok pislik iki yüzlü