Aynen öyle Kuzum nasılsın iyielstiniz mi
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 2 Ocak 2024 #31 Baharrr' Alıntı: Aynen öyle Genişletmek için tıkla ... Kuzum nasılsın iyielstiniz mi
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 2 Ocak 2024 #32 Asena.ase' Alıntı: Kuzum nasılsın iyielstiniz mi Genişletmek için tıkla ... Çok şükür bitanem iyileştim sen nasılsın kızın nasıl oldu
Asena.ase' Alıntı: Kuzum nasılsın iyielstiniz mi Genişletmek için tıkla ... Çok şükür bitanem iyileştim sen nasılsın kızın nasıl oldu
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 3 Ocak 2024 #33 Baharrr' Alıntı: Çok şükür bitanem iyileştim sen nasılsın kızın nasıl oldu Genişletmek için tıkla ... Şükür şükür sevindim dikkat et vallha hasta olma ortalık felakat şuan Bende iyi kuzu aynı derslere başlamam lazım elim değmiyor ama başlamam lazım
Baharrr' Alıntı: Çok şükür bitanem iyileştim sen nasılsın kızın nasıl oldu Genişletmek için tıkla ... Şükür şükür sevindim dikkat et vallha hasta olma ortalık felakat şuan Bende iyi kuzu aynı derslere başlamam lazım elim değmiyor ama başlamam lazım
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 3 Ocak 2024 #34 Asena.ase' Alıntı: Şükür şükür sevindim dikkat et vallha hasta olma ortalık felakat şuan Bende iyi kuzu aynı derslere başlamam lazım elim değmiyor ama başlamam lazım Genişletmek için tıkla ... Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Asena.ase' Alıntı: Şükür şükür sevindim dikkat et vallha hasta olma ortalık felakat şuan Bende iyi kuzu aynı derslere başlamam lazım elim değmiyor ama başlamam lazım Genişletmek için tıkla ... Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 10 Ocak 2024 #35 Baharrr' Alıntı: Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum amin