Ekmek tüketemiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Ekmek tüketemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 284 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ekmek tüketemiyorum
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anne ve anne adayları iki aylık hamileyim son iki gündür mide ve bulatılarım ve ara ara yanmam oluyo ekmek tüketemiyorum fazla yedimi tıkanıyorum hemen bu normal bi durummu hayırlı akşamlar hep

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anne ve anne adayları iki aylık hamileyim son iki gündür mide ve bulatılarım ve ara ara yanmam oluyo ekmek tüketemiyorum fazla yedimi tıkanıyorum hemen bu normal bi durummu hayırlı akşamlar hep
Normal cnm iki gebeligimdede cinsiyet farklı olmasına rağmen hiç bulantım falan olmadı ama ikincide kızımda yani iştah kaybı yaşadım az yesem bile çok yemiş gibi şişkinlik vs. Yaşadım hala da yaşıyorum 7 aya gidiyoruz olabiliyor sağlıklı şeylerle atıştırmalıklar la ceviz muz kaşar vs. Tüket meyve ye daha rahatlatır bence deneyebilirsin hem minnoş kiloda alır

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamileliğimde yiyordum bende şimdi ikinciye hamileyim kaç aydır yiyemiyorum iyide oldu bir yandan

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Normal cnm iki gebeligimdede cinsiyet farklı olmasına rağmen hiç bulantım falan olmadı ama ikincide kızımda yani iştah kaybı yaşadım az yesem bile çok yemiş gibi şişkinlik vs. Yaşadım hala da yaşıyorum 7 aya gidiyoruz olabiliyor sağlıklı şeylerle atıştırmalıklar la ceviz muz kaşar vs. Tüket meyve ye daha rahatlatır bence deneyebilirsin hem minnoş kiloda alır
Evet aynen bende öyle oluyorum ekmek yiyemediğim halde çok yemisim gibi hazımsızlık ve siskinlik var gecer bu gunlerde insallah ne diyelim

Tüm sayfalar yüklendi.