Sorum var Elektirikli süpürge

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Elektirikli süpürge başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,227 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elektirikli süpürge
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kızlan elektirikli süpürge almak istiyorumda hangisi iyi bilmiyom siz hangi markadan aldınız memnunmusunuz?
Benimki arzum olimpia plus cyclone çekimi mükemmel halıya yapışıyor resmen en sevdiğim özelliği toz torbasının olmaması annemin eski süpürgesi torbalıydı torbasız çekmiyor toz dışarı çıkıyor uyanı bulmak da çok zordu kaç kez torba aldık uymadı geri yolladık dert resmen ya torbasız al ya da dik süpürge al hem alan kaplamaz hem daha pratik ben kendikimden memnunum ama yine de tekrar alacak olsam dik süpürge alırdım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Screenshot_2023-12-12-18-47-38-11_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpgsamsungun bu süpürgesi efsane bişey. 3 senedir kullanıyorum çekiş gücü falan çok güzel

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Kaç klaqr
Ekli dosyayı görüntüle 4644samsungun bu süpürgesi efsane bişey. 3 senedir kullanıyorum çekiş gücü falan çok güzel
Kaç kilo bu süpürge? Belim çok ağrıyo süpürge taşıyamıyom?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok pahalı bi marka
Tabiki Dyson kullanıyorum.cokta memnunum bide robot supurkem var ikisini kullaniyorum
çok pahalı bi marka kaça aldın?

Çok pahalı bi marka
Tabiki Dyson kullanıyorum.cokta memnunum bide robot supurkem var ikisini kullaniyorum
çok pahalı bi marka kaça aldın?
Benimki arzum olimpia plus cyclone çekimi mükemmel halıya yapışıyor resmen en sevdiğim özelliği toz torbasının olmaması annemin eski süpürgesi torbalıydı torbasız çekmiyor toz dışarı çıkıyor uyanı bulmak da çok zordu kaç kez torba aldık uymadı geri yolladık dert resmen ya torbasız al ya da dik süpürge al hem alan kaplamaz hem daha pratik ben kendikimden memnunum ama yine de tekrar alacak olsam dik süpürge alırdım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kaç klaqr
Kaç kilo bu süpürge? Belim çok ağrıyo süpürge taşıyamıyom?

Çok pahalı bi marka çok pahalı bi marka kaça aldın?

Çok pahalı bi marka çok pahalı bi marka kaça aldın?
O zaman şarjlı el süpürgesi alman gerekiyor. Böylesi süpürgeleri ister istemez eğilip kaldıramazsın

Benimde bu markaydı çok güzel
Aynen halıya yapışıyor sağolsun süpürürken birde onunla cebelleşiyorum 😂 o yüzden en düşük seviyesinde kullanıyorum ona rağmen güzel çekiyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.