Elimde uyuşma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eylülün annesi tarafından oluşturulan Elimde uyuşma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 499 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elimde uyuşma
Konbuyu başlatan Eylülün annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk
Z

Zeynep123

Guest
Merhaba benim 2. Gebeligimde olmuştu. Gebeligimde tam olarak ne zama başladı hatırlayamadım şimdi ama Sezeryan oldum ben yaklaşık doğumdan 10 gün sonra geçti.Sanirim kansızlık ya da kanla ilgili bisey. Ama ben o zamanlar kötü olmuştum kolumu oynatamicak derecede uyuşma oldu. buz la masaj iyi geliyor.Geciyor sabırla..

Eylülün annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba benim 2. Gebeligimde olmuştu. Gebeligimde tam olarak ne zama başladı hatırlayamadım şimdi ama Sezeryan oldum ben yaklaşık doğumdan 10 gün sonra geçti.Sanirim kansızlık ya da kanla ilgili bisey. Ama ben o zamanlar kötü olmuştum kolumu oynatamicak derecede uyuşma oldu. buz la masaj iyi geliyor.Geciyor sabırla..
Merhaba cnm ilk hamileligimde benim dogumdan sonra olmuştu ama şimdi hamileligime denk geldi bu günlerdr saglık ocagına kan vercem bakalım kan ilacı vitamindr eksik etmiyorum ama niye anlamadım bende çok kötü bişey

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bu bir haftadır elimde uyuşma oluyor başına gelen varmı 33 haftalıgım
Canım gebelik boyunca bende de oluyordu ellerimde bileklerim de uyuşma sol bileğim doğumdan sonra da geçmedi hatta daha kötü oldu bir tabak kaldırırken bile çok canım yanıyor hele bebeği kaldırmak mahvediyor. Gebelikte ödemden kaynaklı onu biliyorum da benimki hâlâ neden geçmedi onu bilmiyorum devam ederse mecbur bir dra görüneceğim

Eylülün annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım gebelik boyunca bende de oluyordu ellerimde bileklerim de uyuşma sol bileğim doğumdan sonra da geçmedi hatta daha kötü oldu bir tabak kaldırırken bile çok canım yanıyor hele bebeği kaldırmak mahvediyor. Gebelikte ödemden kaynaklı onu biliyorum da benimki hâlâ neden geçmedi onu bilmiyorum devam ederse mecbur bir dra görüneceğim
Çok geçmiş olsun cnm sanada çok kötü bişey

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bu bir haftadır elimde uyuşma oluyor başına gelen varmı 33 haftalıgım
Benimde 2. Doğumdan sonra oldu canım özellikle de çocuğu emzirirken tamamen hissizlik olusuyor dirsek kısmına kadar uyusuyor hissetmiyorum daha sonra doktora gittim sinir sıkışması dedi belki seninki farklı bir durumdur geçmiş olsun

Eylülün annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 2. Doğumdan sonra oldu canım özellikle de çocuğu emzirirken tamamen hissizlik olusuyor dirsek kısmına kadar uyusuyor hissetmiyorum daha sonra doktora gittim sinir sıkışması dedi belki seninki farklı bir durumdur geçmiş olsun
Ya öylemi sanada geçmş olsun cnm inşalah bir an önce geçer çünkü hem evde bir çocuk birde dogacak bir bebek olunca çok zor oluyor şu mesajı yazana kadar elim uyuşuyor

Tüm sayfalar yüklendi.