Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar oglumun nerdeyse butun kiyafetleri elma lekesi elmayi cok sevdigi icin surekli elma yiyor makineye attim uzun programa ama cikmamislar elma lekesini neyle cikartabilirim
Kizlar oglumun nerdeyse butun kiyafetleri elma lekesi elmayi cok sevdigi icin surekli elma yiyor makineye attim uzun programa ama cikmamislar elma lekesini neyle cikartabilirim
İcim aciyor yapamiyorum ki oyle hepte yeni kiyafetleri bi kac kez giyilmis olanlar esim at yenisini aliriz diyordu bende leke cikartici varmis onu alalim demistim bugun bakti ugrasiyorum cikartmak icin tamam aliriz madem neyse ondan diyor
Kesinlikle çıkmıyor benim oğlum da bir defasında pazarda eline elma vermiştim yemiş hep ceketinw sürmüş gri renk birde mahfolmustu ceket ne yaptıysam geçiremedim geçirirsen bana da söyle nasıl yaptığını
Kesinlikle çıkmıyor benim oğlum da bir defasında pazarda eline elma vermiştim yemiş hep ceketinw sürmüş gri renk birde mahfolmustu ceket ne yaptıysam geçiremedim geçirirsen bana da söyle nasıl yaptığını
Valla ne yaptiysam cikmadi ellerim bile yara oldu citilemekten en son cagre camasir suyuna yatirdim inat ettim bakalim omu inat benmi inat limon suyunu siktim citiledim ustune karbonat doktum tekrar limon suyu doktoum gene olmadi dis macunu denedim oda olmadi bulasik detarjani denedim oda olmadi bugun domestosun leke cikarticisi varmis onu aldim onunla makinede yikadim olmadi en son camasir suyuna yatirdim eger bundada cikmazsa artik o uc kazaga cop yolu gorunuyor