Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olsun canım ama emin ol sonra en temizi o oluyor Kayra şuan kaşıkla yiyor mesela eli batsın direk hiç bir yere sürmeden getire sil der yada yakınında ıslak mendil varsa alır neresi bulaşıksa kendisi siler düşün . Aşırı titiz sanki ilk başta eli işe yiyen o değilmiş gibi kıyafetinin bile batmasını istemez bir yere bir şey dökse bizi çağırıp döktü döktü der
Kesinlikle çıkmıyor benim oğlum da bir defasında pazarda eline elma vermiştim yemiş hep ceketinw sürmüş gri renk birde mahfolmustu ceket ne yaptıysam geçiremedim geçirirsen bana da söyle nasıl yaptığını
Benim kıyafetlerde beyaz mavi ve grı cızgılıydı çok dokmedım hatta bırını koluyla denedım rengi atıcakmı diye atmadı çamaşır suyuna bastırma ama normal suda dursun ıstersen o lekesı kabarsın bıraz
Benim kıyafetlerde beyaz mavi ve grı cızgılıydı çok dokmedım hatta bırını koluyla denedım rengi atıcakmı diye atmadı çamaşır suyuna bastırma ama normal suda dursun ıstersen o lekesı kabarsın bıraz
Kizlar oglumun nerdeyse butun kiyafetleri elma lekesi elmayi cok sevdigi icin surekli elma yiyor makineye attim uzun programa ama cikmamislar elma lekesini neyle cikartabilirim
Ben kollu önlük takıyorum canım.cunku gerçekten leke kalınca eski gibi duruyo insan bi daha giydirmek istemiyor ben genelde leke olunca yeşil zeytinyağlı sabun varya onunla çitileyip suda bekletiyorum bi gün sonra yıkıyorum eğer beyaz olursa da yine hem sabun hemde Çamaşir suyunda bekletiyorum geciyo bi dene istersen ama makinaya attıktan sonra leke kaldımı bi daha çıkmıyor bilgin olsun üstü çıkardığın gibi direk sabunlayip bekletecektin
Ben kollu önlük takıyorum canım.cunku gerçekten leke kalınca eski gibi duruyo insan bi daha giydirmek istemiyor ben genelde leke olunca yeşil zeytinyağlı sabun varya onunla çitileyip suda bekletiyorum bi gün sonra yıkıyorum eğer beyaz olursa da yine hem sabun hemde Çamaşir suyunda bekletiyorum geciyo bi dene istersen ama makinaya attıktan sonra leke kaldımı bi daha çıkmıyor bilgin olsun üstü çıkardığın gibi direk sabunlayip bekletecektin
Hersey vermeye calisiyorum yemeklerden ama agzini bir kapatiyor bende bagzen sinir oluyorum milletin cocuklari karsidan aciyor agzini sen hicbirsey yemiyorsun diyorum yanaklarini sıkıp agzini aciyorum oyle veriyorum ac birakiyorum yer diye ama ne kadar ac olursa olsun yemiyor ama isine gelen seyleri yiyor kofte pizza tost tavuk normal yemek yerken bogazninda kalir gibi oluyor ama onlari yerken hicbirsey olmuyor yutuyor ben artik diyorum bence numara yapiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bekletiyormusunuz elinizde mi yikiyorsunuz ilk yoksa direk makineyemi atiyorsunuz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bekletiyormusunuz elinizde mi yikiyorsunuz ilk yoksa direk makineyemi atiyorsunuz
Bu ikisinide aldirayim bagri deniyeyim en son camasir suyuna koymustum bi kac yeri cikmis ama diyerleri duruyor simdi tekrar makineye aticam
Acaba elbise saglammi merak ettim helal olsun valla nasıl dayandı o kadar o zulme
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr