Sorum var Elma lekesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Senemt tarafından oluşturulan Elma lekesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,345 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elma lekesi
Konbuyu başlatan Senemt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Olsun canım ama emin ol sonra en temizi o oluyor Kayra şuan kaşıkla yiyor mesela eli batsın direk hiç bir yere sürmeden getire sil der yada yakınında ıslak mendil varsa alır neresi bulaşıksa kendisi siler düşün 😂😂. Aşırı titiz sanki ilk başta eli işe yiyen o değilmiş gibi kıyafetinin bile batmasını istemez bir yere bir şey dökse bizi çağırıp döktü döktü der 😂😂
Ne güzel aslında erkek çocukları çok titiz oluyor dıyorlar ben suan onu goremıyorum ınsallah o gunlerıde görürüm. 😂

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle çıkmıyor benim oğlum da bir defasında pazarda eline elma vermiştim yemiş hep ceketinw sürmüş gri renk birde mahfolmustu ceket ne yaptıysam geçiremedim geçirirsen bana da söyle nasıl yaptığını 🤭
Çıkarttım lekelerı ama ellerım yara oldu hep dün akşam çamaşır suyuna yatırmıstım bugün narspırınlde Bıraz cıtıledım sonra yıkadım sonra domestos leke çıkartılıyo döktüm üstlerine halı yıkama fırçasıyla ama yumusak tüylü olanla bastıra bastıra yıkadım sonuccıktı 😂 ama bende bıttım sımdı tekrar makineye attım ıcıne bır kapakta leke çıkartıcı döktüm sende ıstersen halı yıkama fırçasının yumusak olanlarından al dene canım ☺️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çıkarttım lekelerı ama ellerım yara oldu hep dün akşam çamaşır suyuna yatırmıstım bugün narspırınlde Bıraz cıtıledım sonra yıkadım sonra domestos leke çıkartılıyo döktüm üstlerine halı yıkama fırçasıyla ama yumusak tüylü olanla bastıra bastıra yıkadım sonuccıktı 😂 ama bende bıttım sımdı tekrar makineye attım ıcıne bır kapakta leke çıkartıcı döktüm sende ıstersen halı yıkama fırçasının yumusak olanlarından al dene canım ☺️
Ama benim ceket gri çamaşır suyu dönemem canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benim kıyafetlerde beyaz mavi ve grı cızgılıydı çok dokmedım hatta bırını koluyla denedım rengi atıcakmı diye atmadı çamaşır suyuna bastırma ama normal suda dursun ıstersen o lekesı kabarsın bıraz
Yok canım bunun rengi gider

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar oglumun nerdeyse butun kiyafetleri elma lekesi elmayi cok sevdigi icin surekli elma yiyor makineye attim uzun programa ama cikmamislar elma lekesini neyle cikartabilirim
Ben kollu önlük takıyorum canım.cunku gerçekten leke kalınca eski gibi duruyo insan bi daha giydirmek istemiyor 🥰ben genelde leke olunca yeşil zeytinyağlı sabun varya onunla çitileyip suda bekletiyorum bi gün sonra yıkıyorum eğer beyaz olursa da yine hem sabun hemde Çamaşir suyunda bekletiyorum geciyo bi dene istersen ama makinaya attıktan sonra leke kaldımı bi daha çıkmıyor bilgin olsun 🥰 üstü çıkardığın gibi direk sabunlayip bekletecektin

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Ben kollu önlük takıyorum canım.cunku gerçekten leke kalınca eski gibi duruyo insan bi daha giydirmek istemiyor 🥰ben genelde leke olunca yeşil zeytinyağlı sabun varya onunla çitileyip suda bekletiyorum bi gün sonra yıkıyorum eğer beyaz olursa da yine hem sabun hemde Çamaşir suyunda bekletiyorum geciyo bi dene istersen ama makinaya attıktan sonra leke kaldımı bi daha çıkmıyor bilgin olsun 🥰 üstü çıkardığın gibi direk sabunlayip bekletecektin
İşte ummamıştım elma lekesı kalıcı olur diye. 😂 Buda bana güzel bir ders oldu açıkçası 😂

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Hersey vermeye calisiyorum yemeklerden ama agzini bir kapatiyor bende bagzen sinir oluyorum milletin cocuklari karsidan aciyor agzini sen hicbirsey yemiyorsun diyorum yanaklarini sıkıp agzini aciyorum oyle veriyorum ac birakiyorum yer diye ama ne kadar ac olursa olsun yemiyor ama isine gelen seyleri yiyor kofte pizza tost tavuk normal yemek yerken bogazninda kalir gibi oluyor ama onlari yerken hicbirsey olmuyor yutuyor ben artik diyorum bence numara yapiyor 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bekletiyormusunuz elinizde mi yikiyorsunuz ilk yoksa direk makineyemi atiyorsunuz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bekletiyormusunuz elinizde mi yikiyorsunuz ilk yoksa direk makineyemi atiyorsunuz

Bu ikisinide aldirayim bagri deniyeyim en son camasir suyuna koymustum bi kac yeri cikmis ama diyerleri duruyor simdi tekrar makineye aticam
Yok sadece üzerine sıkıp makinada yıkıyorum canm

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Acaba elbise saglammi merak ettim helal olsun valla nasıl dayandı o kadar o zulme 😂😂😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.