Emme isteksizliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep’in annesii tarafından oluşturulan Emme isteksizliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,011 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emme isteksizliği
Konbuyu başlatan Zeynep’in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep’in annesii

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba benim kızım 3 gün sonra 2 aylık olacak bugün emmek istemiyor 2 3 dakika emiyor bırakıyor aç diye mama veriyorum onu da içmiyor sizde neden böyle oldu normal mi bu durum
O minigin daha midesi ne ki annesi ben 4 yıl önce ogluma doğum yaptigimda 1 çay kaşığı dahi olsa midesine süt gitse doyar bebek demişti ebemiz

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank

Kamile boran

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba benim kızım 3 gün sonra 2 aylık olacak bugün emmek istemiyor 2 3 dakika emiyor bırakıyor aç diye mama veriyorum onu da içmiyor sizde neden böyle oldu normal mi bu durum
Gaz sancısı vardır belki Ememez öyle olunca..doyuyordur büyük ihtimal kaka ve cisinden anlarsın diyip doğmadığını mama verme doktora danışmadan aYina göre kilosu nasıl sa ona gore

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
En az 10 dk memede süre geöirmesi lazım bu aylarda hala 5 dk da memeyi boşaltabilecek damak kuvveti yok. Gazı veya kakası varsa memeyi tutar tutar bırakır ağzını açar brbe alacakmış gibi ama almaz bu şrkilde hareketleri var mı

Tüm sayfalar yüklendi.