Emme isteksizliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep’in annesii tarafından oluşturulan Emme isteksizliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,011 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emme isteksizliği
Konbuyu başlatan Zeynep’in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep’in annesii

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Gaz sancısı vardır belki Ememez öyle olunca..doyuyordur büyük ihtimal kaka ve cisinden anlarsın diyip doğmadığını mama verme doktora danışmadan aYina göre kilosu nasıl sa ona gore
Teşekkür ederim Doktor doymazsa mama verebilirsin demişti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bazen burunları tıkalı oluyor ondan emmeye biliyorlarmış. Ona bi bakın
Teşekkür ederim sık sık temizliyorum burnunu

En az 10 dk memede süre geöirmesi lazım bu aylarda hala 5 dk da memeyi boşaltabilecek damak kuvveti yok. Gazı veya kakası varsa memeyi tutar tutar bırakır ağzını açar brbe alacakmış gibi ama almaz bu şrkilde hareketleri var mı
Teşekkür ederim gazı yoktu ama bilemedim

Aynen burnu kapalı olabilir birde bebekler 5 dk da memedeko sutun %80 nı emmermıs canım sutun tazıklı geliyorsa o onu hemen doyuruyor vermeden birazcık sag
Denerim teşekkür ederim 😊

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba benim kızım 3 gün sonra 2 aylık olacak bugün emmek istemiyor 2 3 dakika emiyor bırakıyor aç diye mama veriyorum onu da içmiyor sizde neden böyle oldu normal mi bu durum
Canım benimde aynısıydi emiyordu ama sanki zorla ama alışıyorlar sütün varsa mama verme seni bırakmasın.

Tüm sayfalar yüklendi.