Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalancı meme kullaniyo musunuz kizlar sizce kullanilmali mi ? Bebegim tam.bir vermeli miyim bilmiyorum doktorlar verilmemesi konusunda sıkı tembihliyorlsr. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda
Ben kızımda vermemıs tim ıyı ki de vermemıssım yalancı emzik bi sure sonra baglılık yapıyor cene yapısını dıs cıkıs seklını etkiliyor en onemlısı konusması duzgun olmuyor
Kesinlikle emzikli çocuk rahat çocuk ilk kızım 3 yaşına kadar emzik emdi şuan 9 yaşında ne diş yapısını etkiledi ne konuşması bozuldu hepsi hurefe hiç inanma bu arada kızımın tabiki süt dişleri dökülüp ana dişleri çıktı hiç de yamuk falan değil şuan 2.gebeliğim doğar doğmaz inşallah hemen emziği verecem çünkü çok rahatlık
Kesinlikle emzikli çocuk rahat çocuk ilk kızım 3 yaşına kadar emzik emdi şuan 9 yaşında ne diş yapısını etkiledi ne konuşması bozuldu hepsi hurefe hiç inanma bu arada kızımın tabiki süt dişleri dökülüp ana dişleri çıktı hiç de yamuk falan değil şuan 2.gebeliğim doğar doğmaz inşallah hemen emziği verecem çünkü çok rahatlık
Benim kızımda etkilemedi tabii her çocuk aynı değil ama çevremde de bütün akrabalarımın arkadaşlarımın bebeği olanlar hep emzikli ve emmelerinde sıkıntı yok bu arada emziği Benim kızım Hiç istemedi ilk başta emzik zorla 1 ay uğraştım emsin diye o itti ben soktum ağzına Yani emziğe bu kadar ön yargılı bakma gerçekten emzikli çocuk rahat çocuk bana göre
Yalancı meme kullaniyo musunuz kizlar sizce kullanilmali mi ? Bebegim tam.bir vermeli miyim bilmiyorum doktorlar verilmemesi konusunda sıkı tembihliyorlsr. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda
1 aylık olmadan emzik vermeyin diyor doktorlar. Ben hiç kullanmadım rahatlığını felan bilmem ben hijyen açısından doğru bulmadigim için kullanmadim. Eğer çalışan bir bayansaniz kullanın ama yok ev hanımıyım diyorsanız bende açıkçası tavsiye etmem kullanmani.
Kızıma verdim 5 6 ay aldı sonra kendisi istemedi attı bende zorlamadim daha bence emzikli çocuk rahat oluyo doğum yapıyım bu bebeğime de vericem emzik alırsa tabiki
Kızıma verdim 5 6 ay aldı sonra kendisi istemedi attı bende zorlamadim daha bence emzikli çocuk rahat oluyo doğum yapıyım bu bebeğime de vericem emzik alırsa tabiki
Tam tersi aç olduğunda emziği düşse bile aranıyo zaten aciktiginda ağlar benim kızımda öyleydi emziği düşünce uyanıp aranıyodu aciktigini anlamiyomusun daha 1 aylık onu her iki saatte emdirmen lazım zaten sarılık hastası olmasın diye sürekli emdirmen gerek çok uyumamasi gerek