Emzirme ve meme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nezgüney tarafından oluşturulan Emzirme ve meme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 506 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzirme ve meme
Konbuyu başlatan Nezgüney
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Nezgüney

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar ,

6.5 aylık bebeğim var. Sol mememde tenis topundan bi tık büyük sertlik hissettim. Dokununca ağrıyor. Yüzeysel bir sertlik

Başına gelen var mı mastit olabilir miyim ?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhabalar ,

6.5 aylık bebeğim var. Sol mememde tenis topundan bi tık büyük sertlik hissettim. Dokununca ağrıyor. Yüzeysel bir sertlik

Başına gelen var mı mastit olabilir miyim ?
Yağ bezesi dediğimiz olay sen dokununca açıyor ise asla korkma acımaması daha sıkıntı çünkü bebeğini sürekli o göğüsnde emzir ve duşa girdiğinde o bölgeyi masaj yöntemi ile saat yönünde ufala canım. Ama ne olhr ne olmaz diye doktora gitmekten de geri durma bir uzman görse daha iyi olur bende de var ama bende ki sütten kaynaklı yağ bezesi dendi zararsjn yani inşallah seninki de öyledir 🤲🏻

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sagdim pek sütte çıkmadı
Makine sağımı insanın sinirni bozuyor bak sana sadece şu kadar diyim ben elimle sağardım abartmıyorum 120 cc süt çıkardı makine ile 1 saat sağdam 50 yi zor bulurdu makinenin çekim gücü de önemli aslında o yüzden ben elle sağımı daha çok destekliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.