Kızlar emziriyorum. Boğazım çok ağrıyor ne yapmam lazım bir an önce geçmesi için.
Ş Şeyma_.42 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 52 8 Ekim 2022 #1 Kızlar emziriyorum. Boğazım çok ağrıyor ne yapmam lazım bir an önce geçmesi için.
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 8 Ekim 2022 #2 Şeyma_.42' Alıntı: Kızlar emziriyorum. Boğazım çok ağrıyor ne yapmam lazım bir an önce geçmesi için. Genişletmek için tıkla ... Ballı süttt
Şeyma_.42' Alıntı: Kızlar emziriyorum. Boğazım çok ağrıyor ne yapmam lazım bir an önce geçmesi için. Genişletmek için tıkla ... Ballı süttt
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 8 Ekim 2022 #3 Şeyma_.42' Alıntı: Kızlar emziriyorum. Boğazım çok ağrıyor ne yapmam lazım bir an önce geçmesi için. Genişletmek için tıkla ... Limon sıkıp iç ben hep öyle yaptım
Şeyma_.42' Alıntı: Kızlar emziriyorum. Boğazım çok ağrıyor ne yapmam lazım bir an önce geçmesi için. Genişletmek için tıkla ... Limon sıkıp iç ben hep öyle yaptım
Ş Şeyma_.42 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 52 8 Ekim 2022 #4 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ballı süttt Genişletmek için tıkla ... Yaptım dün gece fazla işe yaramadı. Bebeğe geçmez demi benim hastalığım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Ekim 2022 Mervee' Alıntı: Limon sıkıp iç ben hep öyle yaptım Genişletmek için tıkla ... Bide onu deneyeyim
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ballı süttt Genişletmek için tıkla ... Yaptım dün gece fazla işe yaramadı. Bebeğe geçmez demi benim hastalığım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Ekim 2022 Mervee' Alıntı: Limon sıkıp iç ben hep öyle yaptım Genişletmek için tıkla ... Bide onu deneyeyim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 8 Ekim 2022 #5 Nane limon kuzum ballı sut
ALEYNA TAŞ Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,459 Konum İstanbul 8 Ekim 2022 #6 Kuzum ben turşu suyu içiyorum el yapımı ama iyi gelir mikropları öldürür geçmiş olsun
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 8 Ekim 2022 #7 Şeyma_.42' Alıntı: Kızlar emziriyorum. Boğazım çok ağrıyor ne yapmam lazım bir an önce geçmesi için. Genişletmek için tıkla ... 1 bardak kaynamış suya iki çay kaşığı bal yarım limonu sık iyice karıştır günde iki defa iç canım babamın tarifi herkese şifa oluyor dene istersen
Şeyma_.42' Alıntı: Kızlar emziriyorum. Boğazım çok ağrıyor ne yapmam lazım bir an önce geçmesi için. Genişletmek için tıkla ... 1 bardak kaynamış suya iki çay kaşığı bal yarım limonu sık iyice karıştır günde iki defa iç canım babamın tarifi herkese şifa oluyor dene istersen
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 8 Ekim 2022 #8 Şeyma_.42' Alıntı: Kızlar emziriyorum. Boğazım çok ağrıyor ne yapmam lazım bir an önce geçmesi için. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım pekmez iç sıcak su ile karıştırıp
Şeyma_.42' Alıntı: Kızlar emziriyorum. Boğazım çok ağrıyor ne yapmam lazım bir an önce geçmesi için. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım pekmez iç sıcak su ile karıştırıp
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 8 Ekim 2022 #9 Şeyma_.42' Alıntı: Yaptım dün gece fazla işe yaramadı. Bebeğe geçmez demi benim hastalığım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Ekim 2022 Bide onu deneyeyim Genişletmek için tıkla ... Yok canım geçmez korkma
Şeyma_.42' Alıntı: Yaptım dün gece fazla işe yaramadı. Bebeğe geçmez demi benim hastalığım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Ekim 2022 Bide onu deneyeyim Genişletmek için tıkla ... Yok canım geçmez korkma
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 8 Ekim 2022 #10 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ballı süttt Genişletmek için tıkla ... Senin gibimi bali