Endişe ve korku

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bi prenses bi prens annes tarafından oluşturulan Endişe ve korku başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,094 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Endişe ve korku
Konbuyu başlatan Bi prenses bi prens annes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bi prenses bi prens annes

Bi prenses bi prens annes

Kayıtlı Üye
rank
Cnm her hamilelik ayni olmaz .. sen başkalarının ne dediğine bakma doktoruna danış doktor dışında kim ne derse takma
Tm canım teşekkür ederim🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zamanında sağlıkla gelsin inşallah canım
inşallah kuzum cümlemizin

Her gebelik farklıdır canım
Ayn cnm bende öyle düşünüyorum ama bazı insanlar çok bilmişlik yapınca sinir olmamak elde değil

Her gebelik farklıdır canım
Ayn cnm bende öyle düşünüyorum ama bazı insanlar çok bilmişlik yapınca sinir olmamak elde değil
32 haftalık doğmuş kuveze aldılarmı acaba
Benim bebeğim de 32 de doğdu 32 gün kaldı canım

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 22 +1 haftalık 2. Bebişime hamileyim ilk doğumum ağir kaldırdım için erken doğum oldu şimdi her dışarı çıktığımda bu bebek de erken doğum olur karnın aşarı inmiş dediklerinde çok Ilsinirleniyorum .canlarım aranızda ilki erken olup ikinciyi tam doğum yapan varmi aranızda bilgi verirmisinz çok ihtiyacım var

Merhaba kızlar 22 +1 haftalık 2. Bebişime hamileyim ilk doğumum ağir kaldırdım için erken doğum oldu şimdi her dışarı çıktığımda bu bebek de erken doğum olur karnın aşarı inmiş dediklerinde çok sinirleniyorum .canlarım aranızda ilki erken olup ikinciyi tam doğum yapan varmi aranızda bilgi verirmisinz çok ihtiyacım var
Ilk. Sonöncelikle fark etmiyor su an aynı durumdayım ilk 41 hafta bitti gelmedi suni sanci verdiler ikinci gene aynı 3 hamileyimsana dediklerini babada söylüyorlar çoğu haklı su an 35+4 günlük oldum karnım hep aşağıda boş gibi ben bile far ediyorum 2 aydan fazla normal doğum pozisyonunda ve artik 3 gündür lekelenme var Erken doğum başlamış dr dedi ciğer iğnesi kullandım yani çoğu biliyo vallah

Bi prenses bi prens annes

Kayıtlı Üye
rank

Ilk. Sonöncelikle fark etmiyor su an aynı durumdayım ilk 41 hafta bitti gelmedi suni sanci verdiler ikinci gene aynı 3 hamileyimsana dediklerini babada söylüyorlar çoğu haklı su an 35+4 günlük oldum karnım hep aşağıda boş gibi ben bile far ediyorum 2 aydan fazla normal doğum pozisyonunda ve artik 3 gündür lekelenme var Erken doğum başlamış dr dedi ciğer iğnesi kullandım yani çoğu biliyo vallah

Kuzum her hamilelik veya her doğum bir değildir moralini bozma
inşallah öyle olur canım bu bebeğimi erken doğurmak istemiyorum😞

Tüm sayfalar yüklendi.