Sorum var Enfeksiyon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşe yilmaz tarafından oluşturulan Enfeksiyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,550 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Enfeksiyon
Konbuyu başlatan Ayşe yilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar . 24+5 haftalık hamileyim geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var çok korkuyorum erken doğum yapmaktan . Antibiyotik veriyor doktorum kullanıyorum ama geçmiyor çok canım sıkılıyor artık.baska ne yapabilirim ne önerirsiniz acaba
Cnm bnde yıllardır var dikkat etmeyince hep nukseder edindiğim tecrübeler kesinlikle çıplak ayak gezme ayağın yansada o çorabı giy bol su ve mutlaka taharer suyuna ev yapımı elma sirkesi damlat ve onunla taharet al bu okdr mucize birseyki ve kızılcık erik suyu bunun ilacı

Ayşe yilmaz

Kayıtlı Üye
rank
Erken doğum yaşamaktan korkuyorum . Yarın hemen erik suyu yapayım . Çok teşekkür ederim

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bnde yıllardır var dikkat etmeyince hep nukseder edindiğim tecrübeler kesinlikle çıplak ayak gezme ayağın yansada o çorabı giy bol su ve mutlaka taharer suyuna ev yapımı elma sirkesi damlat ve onunla taharet al bu okdr mucize birseyki ve kızılcık erik suyu bunun ilacı
Ben de beyaz akıntı var doktor söyledim ama bişey demedi 🤔🤔

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Ben de beyaz akıntı var doktor söyledim ama bişey demedi 🤔🤔
Çünkü beyaz değil yeşil akıntı olunca sıkıntı ve pis kokuyor benimde aşırı enfeksiyonum var da ondan biliom😏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım geçmiş olsun bana da ha bire purinol yazıp veriyordu dr enfeksiyon için bir kere özele gittim bana fitil vermişti vajinaya giren o iyi gelmişti 1 ay kadar kesti ama tekrarladı malaesef

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Çünkü beyaz değil yeşil akıntı olunca sıkıntı ve pis kokuyor benimde aşırı enfeksiyonum var da ondan biliom😏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım geçmiş olsun bana da ha bire purinol yazıp veriyordu dr enfeksiyon için bir kere özele gittim bana fitil vermişti vajinaya giren o iyi gelmişti 1 ay kadar kesti ama tekrarladı malaesef
Bende kullandım 6 adet fitil ama kesmedi bidahada vermedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hanımlar . 24+5 haftalık hamileyim geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var çok korkuyorum erken doğum yapmaktan . Antibiyotik veriyor doktorum kullanıyorum ama geçmiyor çok canım sıkılıyor artık.baska ne yapabilirim ne önerirsiniz acaba
Kuzum doktora de geçmiyor daha iyi bir tedavi yöntemi uygulasin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar