Sorum var Enfeksiyon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşe yilmaz tarafından oluşturulan Enfeksiyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,550 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Enfeksiyon
Konbuyu başlatan Ayşe yilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar . 24+5 haftalık hamileyim geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var çok korkuyorum erken doğum yapmaktan . Antibiyotik veriyor doktorum kullanıyorum ama geçmiyor çok canım sıkılıyor artık.baska ne yapabilirim ne önerirsiniz acaba
Bende 33 haftaligim aynısı bende de var en son arifede korkup acile gittim aşırı derecede mantar akıntım olduğu söylendi altta kasınti varsa mantar olabilir

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Kasintim yok sadece akıntım var sarı sarı ne yapsam geçmedi sürekli tekrarlıyor karnımda sertlesme yapıyor korkuyorum erken doğum olur diye
Bana senin gibi her gittiğimde enfeksiyon var dediler en son acile gittim çok aşırı akıntım oluyordu bende su sandım acile gittim acilde aşırı derece de mantar akıntim var dedi benimde senin gibi sarı gibiydi fitil verdi sana bişey deyim inanmayacaksin fitili taktıktan sonra bir enerji geldi bir akıntım oldu çok ağrı yapıyor ama şuan da inan çok iyi hissediyorum kendimi bence bide mantar testi yaptır akıntıdan örnek alıp test yapıyorlar

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar . 24+5 haftalık hamileyim geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var çok korkuyorum erken doğum yapmaktan . Antibiyotik veriyor doktorum kullanıyorum ama geçmiyor çok canım sıkılıyor artık.baska ne yapabilirim ne önerirsiniz acaba
mrb cnm bende 23+4 haftalik gebeyim ayni sorun bend3 de vardi hatta 3 gün hastanede tedavi gördüm bunun icin ve gecti ciktiktan sonra da bol bol su içtim gunluk bir kaç kere çamaşırını degis sürekli temiz tut günlük pedler kullanma onlar daha çok enfeksiyon ediyormus ayagini ve belini sicak tut surekli idrara cik ve güzelce temizlen kendine de iyi baktıktan sonra daha olmuyor şuan bende gecti tamamen ama erken doğum riski için fitil kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine sana da cok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine😊💗

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun çeşme suyu içiyorsanız ondan da olabilir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar