ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ👶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ👶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 415 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ👶
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın herkese.😇 Musmutluu bir haftamız olsun inşallah 🥰 kızlar erkek ismi önerisi alabilirmiyim sizlerden ama lütfen Sizde kayınbabam gibi Abdurrahman,abdurrezzak,ile gelmeyin heee😅😅😅
Böyle bildiğiniz yeni erkek ismi bilen bana cvp yazabilirmi yani öneride bulunmak istiyen😍
Merhaba canım benim oğluşum olsaydı Boran Emir koymak istiyordum Yiğit Yağız Yaman Baran bu tarz isimleri beğeniyorum bende sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim😍🥰

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canım benim oğluşum olsaydı Boran Emir koymak istiyordum Yiğit Yağız Yaman Baran bu tarz isimleri beğeniyorum bende sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim😍🥰
Teşekkür ederim aleynam sağ olasın inşallah Rabbim sana da sağlıklı Salih evlat nasip eder🥰😇

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Seninkiler tam yazlık romantik komedi dizilerindeki isimler yoksa sen de küçükken beyaz atlı prensini bekleyenlerden miydin 🤭🤭🤭

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Seninkiler tam yazlık romantik komedi dizilerindeki isimler yoksa sen de küçükken beyaz atlı prensini bekleyenlerden miydin 🤭🤭🤭
😅😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alparslan Göktuğ
Komşumun adı Alparslan 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar hepinize teşekkür ederim önerilileriniz için biz isim bulduk kararlaştırdık🥰🌷Ensar olucak nasipse

Son düzenleme:

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Ahahahhaha sesli güldüm 🤣🤣🤣🤣inanır mısın hiç televizyon seyretmem sevmem de heralde bi net 15 senedir televizyon izlememişimdir çizgi film vs hariç prensiyle değil ama atıyla evlendim malesef🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar