ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ👶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ👶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 447 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ👶
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canım benim oğluşum olsaydı Boran Emir koymak istiyordum Yiğit Yağız Yaman Baran bu tarz isimleri beğeniyorum bende sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim😍🥰
Sıla da Boran Ağa vardı 🤭 Feriha'da Emir vardı Yaman Can Yamanı andırdı Yiğit de vardı bişey de ama hatırlayamadım şimdi 😅 Ben küçükken çok takıktım sanki hayat romantik komedi de bi gün karşıma biri çıkıp beni prensesi yapacak sanardım 🤣🤣 Ama prens kelek çıktı benim de 🤣🤣

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Sıla da Boran Ağa vardı 🤭 Feriha'da Emir vardı Yaman Can Yamanı andırdı Yiğit de vardı bişey de ama hatırlayamadım şimdi 😅 Ben küçükken çok takıktım sanki hayat romantik komedi de bi gün karşıma biri çıkıp beni prensesi yapacak sanardım 🤣🤣 Ama prens kelek çıktı benim de 🤣🤣
Hahahahahah bak tahmin etmiştim böyle dicegini 😅😅😅😅

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hahahahahah bak tahmin etmiştim böyle dicegini 😅😅😅😅
Biz çocukken internet yoktu ne yapalım tek eğlence dizilerdi filmlerdi 😅 Rosalindayla Vahşi güzelle büyüdük hep çirkin kız birden güzelleşip yakışıklı prensi kaptı ama hiç öyle olmuyormuş toz pembe hayaller küle döndü anladık 🤣🤣🤣

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
İlk oğlum Yuşa Han ikincisi Duhan ikisinin isminide duyan şaşırıyor 😅 ben bi han a taktım öyle gidiyorum valla 😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar