Önerileri beklerimm
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,754 Cuma saat 15:34'de #2 Lylla' Alıntı: Önerileri beklerimm Genişletmek için tıkla ... Benim oğlanların ismi mesela Mehmet aras diğeri ise Hamza ben mirzayi da seviyorum Miran felan
Lylla' Alıntı: Önerileri beklerimm Genişletmek için tıkla ... Benim oğlanların ismi mesela Mehmet aras diğeri ise Hamza ben mirzayi da seviyorum Miran felan
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 3,975 Cuma saat 16:46'de #3 Benim oglumun adi da barış Hamza bu ogluma ne koyacagimi daha bilmiyorum bende düşünüyorum değişik osim olsun istiyorum ama
Benim oglumun adi da barış Hamza bu ogluma ne koyacagimi daha bilmiyorum bende düşünüyorum değişik osim olsun istiyorum ama
Z Zeynep'in annesii Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 475 Cuma saat 16:56'de #4 Bende burada bekleyeyim Allah nasip ederse oğlum olacak
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 127 Cuma saat 17:40'de #5 Sümeyra🍀' Alıntı: Benim oglumun adi da barış Hamza bu ogluma ne koyacagimi daha bilmiyorum bende düşünüyorum değişik osim olsun istiyorum ama Genişletmek için tıkla ... Göktuğ birak
Sümeyra🍀' Alıntı: Benim oglumun adi da barış Hamza bu ogluma ne koyacagimi daha bilmiyorum bende düşünüyorum değişik osim olsun istiyorum ama Genişletmek için tıkla ... Göktuğ birak
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2,926 Cuma saat 17:50'de #6 balkizim' Alıntı: Göktuğ birak Genişletmek için tıkla ... Bizim zamanımızda Berke Mert Emre Göktuğ Yiğit’e falan modern isim deniliyordu, biz de eskidik be
balkizim' Alıntı: Göktuğ birak Genişletmek için tıkla ... Bizim zamanımızda Berke Mert Emre Göktuğ Yiğit’e falan modern isim deniliyordu, biz de eskidik be
E eslem4747 Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 12 Cuma saat 18:30'de #7 Benim eşim de Üzeyir diye tutturuyor bende Mehmet Taha istiyorum Yahya belki de yanına
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 3,975 Cuma saat 18:48'de #8 eslem4747' Alıntı: Benim eşim de Üzeyir diye tutturuyor bende Mehmet Taha istiyorum Yahya belki de yanına Genişletmek için tıkla ... Taha tek birak bence Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 18:48'de balkizim' Alıntı: Göktuğ birak Genişletmek için tıkla ... Eşimde Ömer birakmak istiyor
eslem4747' Alıntı: Benim eşim de Üzeyir diye tutturuyor bende Mehmet Taha istiyorum Yahya belki de yanına Genişletmek için tıkla ... Taha tek birak bence Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 18:48'de balkizim' Alıntı: Göktuğ birak Genişletmek için tıkla ... Eşimde Ömer birakmak istiyor
M Merve Aktaş Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 67 Cuma saat 19:04'de #9 Benimde oğlum olacak Asaf birakacam inşallah Allah nasip ederse ama asaf yanına bişey de kurmak istiyorum
Benimde oğlum olacak Asaf birakacam inşallah Allah nasip ederse ama asaf yanına bişey de kurmak istiyorum
E eslem4747 Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 12 Cuma saat 19:17'de #10 Mehmet babamın adı o yüzden iki isim koyucam ilk oğlumun adı Üveys bu arada arkadaş değişik isim yazmış çok güzel ve az kullanılan bir isim
Mehmet babamın adı o yüzden iki isim koyucam ilk oğlumun adı Üveys bu arada arkadaş değişik isim yazmış çok güzel ve az kullanılan bir isim