İlk oğlumun adı Yuşa Han ikinci erkek olursa duhan koyacağım
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,229 Konum Kastamonu Cuma saat 19:26'de #11 İlk oğlumun adı Yuşa Han ikinci erkek olursa duhan koyacağım
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 127 Cuma saat 21:05'de #12 Sümeyra🍀' Alıntı: Taha tek birak bence Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 18:48'de Eşimde Ömer birakmak istiyor Genişletmek için tıkla ... Omerde güzel eşimin adi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 21:06'de Merve Aktaş' Alıntı: Benimde oğlum olacak Asaf birakacam inşallah Allah nasip ederse ama asaf yanına bişey de kurmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Emir Asaf çok güzel bence
Sümeyra🍀' Alıntı: Taha tek birak bence Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 18:48'de Eşimde Ömer birakmak istiyor Genişletmek için tıkla ... Omerde güzel eşimin adi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 21:06'de Merve Aktaş' Alıntı: Benimde oğlum olacak Asaf birakacam inşallah Allah nasip ederse ama asaf yanına bişey de kurmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Emir Asaf çok güzel bence
M Merve Aktaş Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 67 Cuma saat 23:07'de #13 balkizim' Alıntı: Omerde güzel eşimin adi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 21:06'de Emir Asaf çok güzel bence Genişletmek için tıkla ... Ya emir Asaf aklıma geldi de eltimin oğlunun adı Emir olduğu için bırakmak istemiyorum
balkizim' Alıntı: Omerde güzel eşimin adi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 21:06'de Emir Asaf çok güzel bence Genişletmek için tıkla ... Ya emir Asaf aklıma geldi de eltimin oğlunun adı Emir olduğu için bırakmak istemiyorum