Erkek çocuk anneleri😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elmas🌼timur tarafından oluşturulan Erkek çocuk anneleri😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,783 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek çocuk anneleri😍
Konbuyu başlatan Elmas🌼timur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur.nur.nur

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 4 yaşında oğlum var 20haftalik hamileyim doğumdan önce oğlumu sünneti aradan çıkarmak istiyorum. Sizlere sorum bir kesili yöntem ile sünnet birde klips takiliyormus kesisiz hangisi daha sağlıklı ve ağrısız olur acaba tecrübeniz varmı? Birde yakın zamanda yaptıran özelde aşağı yukarı fiyatlar nedir acaba varmı bilen? Şimdiden teşekkürler..
Ben ilk oglumda 6 aylıkken götürdüm devlete gün falan verildi tahliller yapıldı enfeksiyon çıktı kanında bir kaldı kaldı yani 4 yasinda suan devlet sünnet e baslamadi bizim burda daha ikinci oğlum gelecek nasip olursa 10 gün kaldı 40 i çıksın ikisini bir yaptırmayı düşünüyorum bakalım bir sorun olmaz ise

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
Ya bende aynı kanaatteyim hem travma da oluşmuyor mesela eşim diyorki ben hatırlıyorum tam uyuşmamıştı dıyor ee işte travma bu diyorum ne travması diyor ama koskoca herif hiç birşeye gıkı çıkmaz iğne diyince tüyleri diken diken oluyor mesela böyke örneklendiriyorum nato kafa nato mermer doktor hayallerimi yıktı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaaa al işte bu yazıyı uyanınca okutucam eşime görsün nasıl bir travma yaşayabileceğini
Valla cnm eşini ikna et. Bebekken yaptırın. Hatta 40 ı cıkmadan yaptırın. Uyusturmuyolar bile hop 10 dk da bitti aglamıyo bile. İlk cişinde yanıyo agkıyo sonra hiç bişi yok 3 günde de iyileşiyo. Ben ve oplusum cok cektik kimse cekmesin 😢

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Valla cnm eşini ikna et. Bebekken yaptırın. Hatta 40 ı cıkmadan yaptırın. Uyusturmuyolar bile hop 10 dk da bitti aglamıyo bile. İlk cişinde yanıyo agkıyo sonra hiç bişi yok 3 günde de iyileşiyo. Ben ve oplusum cok cektik kimse cekmesin 😢
Vallahi gmstericem ona yazdığını diretmesin boşuna yani

Tüm sayfalar yüklendi.