Erkek isim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asli06 tarafından oluşturulan Erkek isim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,106 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek isim
Konbuyu başlatan Asli06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Ben tek isimcilerdenim iki isim sevmiyorum benim adım Merve Gül iki isim yillardir kimi merve kimi gül diyo o yüzden oğluma Çağan koyduk kizimada Umay koymak istiyorum nasipse 🥰
Ben de tek isimim. Ismimi sevmiyorum. Keske 2. bir adım olsaydı derim yıllardır..Çocuklarıma seçme şansı vermek istiyorum. Bu arada adım Asli değil..😊

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ben de tek isimim. Ismimi sevmiyorum. Keske 2. bir adım olsaydı derim yıllardır..Çocuklarıma seçme şansı vermek istiyorum. Bu arada adım Asli değil..😊
Oda güzel bir düşünce bende sadece merve olsaymis gül ismini neden koydun diyorum anneme annemin adi gülören ilk kiza nurgül koymak istemis halam Özge ismini koydurmus ikinci kiza gülnihal koymak istemiş sadece nihal yazdirmis babam ben doğunca da en küçük halam merve koyun demis annemde gül ismini ekletmezsen ölümü gör demis babama 🤣 gulde bana kalmış bu şekilde Merve Gül ayrıydı sonra 18 yasina girince birlestirdim dilekçe verip mervegül oldu gülü sildirsem annem cok üzülür diye kalsin dedim artık ne diyim 🤣🤷 en azindan tek isim oldu mervegül

Tüm sayfalar yüklendi.