Erkek isim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asli06 tarafından oluşturulan Erkek isim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,116 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek isim
Konbuyu başlatan Asli06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Oda güzel bir düşünce bende sadece merve olsaymis gül ismini neden koydun diyorum anneme annemin adi gülören ilk kiza nurgül koymak istemis halam Özge ismini koydurmus ikinci kiza gülnihal koymak istemiş sadece nihal yazdirmis babam ben doğunca da en küçük halam merve koyun demis annemde gül ismini ekletmezsen ölümü gör demis babama 🤣 gulde bana kalmış bu şekilde Merve Gül ayrıydı sonra 18 yasina girince birlestirdim dilekçe verip mervegül oldu gülü sildirsem annem cok üzülür diye kalsin dedim artık ne diyim 🤣🤷 en azindan tek isim oldu mervegül
İsim koymaya da illa birileri karışacak anne baba varken hala ne alaka benim adımı da amcam koymuş yıllardır sinir olup duruyorum😂😂 bende eşime birinin etkisiyle isim koyarsan çocuğumuza sana hakkımı helal etmem dedm

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
İsim koymaya da illa birileri karışacak anne baba varken hala ne alaka benim adımı da amcam koymuş yıllardır sinir olup duruyorum😂😂 bende eşime birinin etkisiyle isim koyarsan çocuğumuza sana hakkımı helal etmem dedm
İyi demissin benim esimde kimseyi dinlemez beni bile kendj koyuyo sen karnında tasiyon birakta ismini ben koyayim bari diyo 🤷🤣

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar oğluma Onur ismini düşündüm yanına hangi isim olur sizce?
Daha evlenmeden hep derdim bi kızım olursa Arya deniz, oğlum olursa Asaf koyacağım derdim. Evlendim kızım oldu eşim ben koyacam dedi ve Ecrin mina koydu. Şimdi nasipse oğluma hamileyim Asaf koyacağım eşim ilk jokerini kullandı ikinci çocuk bana kaldı rahatlıkla Asaf diyorum 😁eşim yine de bi çok isim söyleniyor hiç yorma kendini diyorum 😂

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Öyle mi oluyormuş bende düşünüyordum 😅😅
Benim var umayim Nisan'da 2 yaşayacak yavrum 2 yaşamadan abla olacak Kısmet olursa inşallah Tomris'imiz gelecek ,şimdiden ablalık ruhu geldi üstüne büyümüşte küçülmüş bı görsen doğarken adını fırlama bebek koydular sana o kadar diim yani ama dedim gibi çok mu çok tatlı koy sende inşallah bu lezzetin tadına var yani 🤗😂😍

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Benim var umayim Nisan'da 2 yaşayacak yavrum 2 yaşamadan abla olacak Kısmet olursa inşallah Tomris'imiz gelecek ,şimdiden ablalık ruhu geldi üstüne büyümüşte küçülmüş bı görsen doğarken adını fırlama bebek koydular sana o kadar diim yani ama dedim gibi çok mu çok tatlı koy sende inşallah bu lezzetin tadına var yani 🤗😂😍
Ben hep erkek odaklı olduğum için ona göre isim buldum ama kızımız olacak hiç düşünmemiştim, 😅 zeynep umay ve ömür aden arası gidip geliyorum bazen araya farklı isimler de giriyor 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.