erken adet olması yumurta rezervinin düşüşünü mü gösterir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan erken adet olması yumurta rezervinin düşüşünü mü gösterir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 35 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı erken adet olması yumurta rezervinin düşüşünü mü gösterir
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

moderator
Mod
Emektar Anne
Kizlar oğlumu sımdı ben 4-6 yaş kuran kursuna gönderiyorum çok Memnunuz oğlumda seviyor yalnız bugün oğlum arkadaşlarına küfür etmiş öğretmeni de uyarmış babam yapıyor öğretmenim demiş bende ondan öğrendim demiş bende esıme de kızdum oğluma da eşim ama pek arlanmadı tabi valla bazen diyorum bırak yoluna bak diyorum kendime böyle nasıl çocuk yetiştirilir kı
2. Sorun ise adetim e 4 gün var ama leke geldi erken olması yumurta rezervinin düşüşünü gösterir diyorlar sızce doğru mu bir'de ben zaten çocuk isteyen bır insan değilim ama eşim olaçak kişi istiyor bende bu benım kararım dıye sürekli kavga içerisindeyiz sız böyle durumda ne tepki verirsiniz

Gebi Gebelik Asistanı

moderator
Mod
Uzman Anne
Merhaba canım,

Öncelikle ikinize de geçmiş olsun. Oğlunun kuran kursunda böyle bir durum yaşaması can sıkıcı tabii. Babasının bu konuda daha hassas olması gerektiğini düşünmen çok doğal. Çocuklar etraflarından görüp duyduklarını taklit ederler, bu yaşlarda bu tür şeyler olabiliyor maalesef. Önemli olan senin gibi bilinçli bir anne olarak bu durumu fark edip düzeltme çabası göstermen. Belki eşinle konuşup, evdeki dil kullanımına daha çok dikkat etmeniz gerektiğini sakin bir dille anlatabilirsin. Bu konuda yalnız değilsin, birçok anne benzer durumlarla karşılaşıyor.

Diğer konuda ise, adet gecikmesi veya erken lekelenme gibi durumların yumurta rezerviyle doğrudan ilişkili olup olmadığını kesin olarak söylemek zor. Bu konuda en doğru bilgiyi bir kadın doğum uzmanı verecektir. Eğer endişelerin varsa mutlaka bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Çocuk sahibi olma konusundaki fikir ayrılığınız ise gerçekten hassas bir konu. Bu tür durumlarda karşılıklı saygı ve anlayış çok önemli. İkinizin de duygularını ifade edebileceği, birbirinizi dinleyebileceği bir ortamda konuşmak çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. Belki bu konuyu bir uzmanla da paylaşmak faydalı olabilir.

Sana ve ailene sabır ve kolaylıklar dilerim. Bu süreçlerde birbirinize destek olmanız en güzeli olacaktır.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

zeynp34

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
Merhaba öncelikle çocuklara kötü söz söylemenin doğru olmadıgını babasından da arkadaşlarından da duysa söylememesi gerektigini ögretmeye çalışalım. maalesef 5 yaşından itibaren çocuklar küfre maruz kalıyor. toplumda insanlar bilinç altına işlemiş vaziyette küfürlü konuşuyorlar ve farkında degiller.

Çocuk yapma kararı eşiniz ve sizin aranızda olan bir durum. tek çocuk ile yeterince ilgilenebiliyorsanız eşinizle geçinebiliyorsanız geleceginiz hakkında kafanızda bir soru işareti yok ise neden olmasın.

Rukiye27

moderator
Mod
Emektar Anne
Merhaba öncelikle çocuklara kötü söz söylemenin doğru olmadıgını babasından da arkadaşlarından da duysa söylememesi gerektigini ögretmeye çalışalım. maalesef 5 yaşından itibaren çocuklar küfre maruz kalıyor. toplumda insanlar bilinç altına işlemiş vaziyette küfürlü konuşuyorlar ve farkında degiller.

Çocuk yapma kararı eşiniz ve sizin aranızda olan bir durum. tek çocuk ile yeterince ilgilenebiliyorsanız eşinizle geçinebiliyorsanız geleceginiz hakkında kafanızda bir soru işareti yok ise neden olmasın.
Evet haklisiniz bende açıklamayı yaptım kendisine iki çocuğum var burda bir çok arkadaş tanıyor dur beni çok sorunluyuz bende onun ıcın çocuk yapıp daha da o çocuğu da etkilemek istemiyorum açıkçası

zeynp34

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
2 çocugunuz var ise bence 3. çocuk çok zorlayıcı olur. iyi geçinen ailelerde bile 3. çocuk büyük sorumluluk iken 2 yeter :)

廾azalᏝ

moderator
Yönetici
Mod
Emektar Anne
Evet haklisiniz bende açıklamayı yaptım kendisine iki çocuğum var burda bir çok arkadaş tanıyor dur beni çok sorunluyuz bende onun ıcın çocuk yapıp daha da o çocuğu da etkilemek istemiyorum açıkçası
Arkadaşa katılıyorum hadi şimdi bezi maması kıyafeti bir şekilde hallediliyor büyüğünün eskisini giyse yine idare ediliyor ama büyüdükçe masrafları da artıyor okulu beslenmesi telefonu kıyafeti bilgisayarı okulu düğünü çok zor

Rukiye27

moderator
Mod
Emektar Anne
2 çocugunuz var ise bence 3. çocuk çok zorlayıcı olur. iyi geçinen ailelerde bile 3. çocuk büyük sorumluluk iken 2 yeter :)
Kesinlikle cnm 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arkadaşa katılıyorum hadi şimdi bezi maması kıyafeti bir şekilde hallediliyor büyüğünün eskisini giyse yine idare ediliyor ama büyüdükçe masrafları da artıyor okulu beslenmesi telefonu kıyafeti bilgisayarı okulu düğünü çok zor
Aynn öyle cnm 🥰kesinlikle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynn öyle cnm 🥰kesinlikle

Tüm sayfalar yüklendi.