Sorum var Erken dogum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tuana Aryanın annesi tarafından oluşturulan Erken dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,600 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken dogum
Konbuyu başlatan Tuana Aryanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuana Aryanın annesi

Tuana Aryanın annesi

Kayıtlı Üye
rank

Tuana Aryanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sizlerde bian önce rahatlarsınız😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah canım darısı benim başıma olsun inşallah rabbim evladını sana bağışlasın 🥰🤲😘
Saol kuşum Allah razı olsun sende bian önce rahatlarsın inşallah rabbim dogumu mu kolaylaştırsın inşallah❤️😘😍

Maşallah canım darısı benim başıma olsun inşallah rabbim evladını sana bağışlasın 🥰🤲😘
Saol kuşum Allah razı olsun sende bian önce rahatlarsın inşallah rabbim dogumu mu kolaylaştırsın inşallah❤️😘😍
Sadece bel sancısı mı oldu gülüm nasıl oldu b
Bel sancısı evet bnm acı eşigim fazla oldugundan sadece hafif sancıları bilemedim belden agrj girdi tarifsiz bişey anlatamam yani

Bel sancısı evet bnm acı eşigim fazla oldugundan sadece hafif sancıları bilemedim belden agrj girdi tarifsiz bişey anlatamam yani
Rica ederim birtanem nedmek bebis nasil🤗🤗🤗
Elhamdülillah küçügüz biraz küçük dogduk haliyle erken gelince gelişim dünyada devam ediyor saglıklı şükürler olsun kuzum🤗😊

Rica ederim birtanem nedmek bebis nasil🤗🤗🤗
Elhamdülillah küçügüz biraz küçük dogduk haliyle erken gelince gelişim dünyada devam ediyor saglıklı şükürler olsun kuzum🤗😊
Gözün Aydın Kuzum Rabbim Analı Babalı Büyütsün İnŞallah Melegi Yerime Öp Kokla Neden Erken Doğum Oldu Canım🤲🙏💕😍
Neden Erken dogum bebiş dogum hazırlanmış dediler pozisyonu rahimdeydi işte duramadı yani prenses🤗

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻. Darısı bizlere bende 4 gözle bekliyorum oğluşumu
Kızlar erken dogum yaptım 36+2 şükür Bi sıkıntımız yok normal dogum oldu Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah hepinizin😍🤗😘

Tuana Aryanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻. Darısı bizlere bende 4 gözle bekliyorum oğluşumu
Allah razı olsun teşekkür ederim rabbim buradaki herkesi bir avazda kurtarsın sizlerden de haber bekliyorum inşallah güzel haberlerinizi🤗🤗 saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim inşallah😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar