Sorum var Erken dogum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tuana Aryanın annesi tarafından oluşturulan Erken dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,602 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken dogum
Konbuyu başlatan Tuana Aryanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuana Aryanın annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet doğum zamanı da yakın olunca artık hazırlık yapalım dedim kuzum 😂 sevdimm 😍😍
Güzel guzell annesi ama Eymen duymasın 🤭🤭 Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bu devrin bebekleri çok aceleci tutabilene aşk olsun valla 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben degiştiremedim ya burdan mı yaptınız siz
Evet kuzum burdan profiline gir orda kişisel detaylar yazıyor ordan ismini değiştirebilirsin

Güzel guzell annesi ama Eymen duymasın 🤭🤭 Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bu devrin bebekleri çok aceleci tutabilene aşk olsun valla 😂😂

Evet kuzum burdan profiline gir orda kişisel detaylar yazıyor ordan ismini değiştirebilirsin
Bak kuzum hatta atayım istersen
Screenshot_2022-04-27-11-12-11-939_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2022-04-27-11-12-15-665_com.android.chrome.jpg

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank

Abisi çok anlayışlı teyzesi kardeşini dört gözle bekliyor sürekli az kaldı diyor heyecanlıyız ailecek 🥰 baya aceleciler hemde 😅 sağlıkla gelsinler Rabbim bir nefeste kurtarsin cümlemizi 🤲

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Abisi çok anlayışlı teyzesi kardeşini dört gözle bekliyor sürekli az kaldı diyor heyecanlıyız ailecek 🥰 baya aceleciler hemde 😅 sağlıkla gelsinler Rabbim bir nefeste kurtarsin cümlemizi 🤲
Ayy yerim ben o minnaki yaa öp kuzum benim yerime oğlusunu 😍😍. Heyecan olmaz mı ben bile değişim ixim içime sığmıyor resmen 😍

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Ben degiştiremedim ya burdan mı yaptınız siz
İsmine tıkla canım, oradan kisisel detaylar ayarlarsin yeni ismi

Ayy yerim ben o minnaki yaa öp kuzum benim yerime oğlusunu 😍😍. Heyecan olmaz mı ben bile değişim ixim içime sığmıyor resmen 😍
Öperim tabii 😘 Minik kayra 👶 heyecanla bekliyoruz az kaldı sayılı gün hemen geçecek 😍😍

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İsmine tıkla canım, oradan kisisel detaylar ayarlarsin yeni ismi

Öperim tabii 😘 Minik kayra 👶 heyecanla bekliyoruz az kaldı sayılı gün hemen geçecek 😍😍
İnşallah kuzum 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar