Erken Gebelik testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Kevsers tarafından oluşturulan Erken Gebelik testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Erken Gebelik testi
Konbuyu başlatan Kevsers
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kevsers

Kevsers

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar, buralarda yeniyim. Aralık ayında erken haftada düşük yaptım. Bu ay yeniden denemeye başladık, ovülasyon dönemi bitmeye yakın yani yaklaşık 2 haftadır kasıklarımda bitmeyen bir ağrı, göğüs hassasiyetim, akıntım vardı. Reglime hala 1 hafta var ama belirtiler olunca test yapmak istedim, erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Daha erken biliyorum ama bu tam olarak negatif demek mi? Umutlanmalı mıyım beklemeli miyim? Cevaplarsanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_4956.jpeg
    IMG_4956.jpeg
    676.4 KB · Görüntüleme: 7

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Erken gebelik testinde çıkan sonuç, testin hassasiyetine ve gebelik haftana bağlı olarak değişebilir. Testteki çizgi çok silikse veya kontrol çizgisi kadar belirgin değilse, henüz gebelik hormonu (hCG) yeterli seviyede olmayabilir.

**Bu durumda yapabileceklerin:**

* **Birkaç gün sonra testi tekrarla:** Regl tarihine yaklaştıkça hCG seviyesi artacağından, test sonucu daha net olacaktır.
* **Farklı bir marka test dene:** Testlerin hassasiyetleri farklı olabilir. Daha hassas bir test kullanmak daha erken sonuç verebilir.
* **Kan testi yaptır:** En kesin sonucu almak için doktoruna başvurup kan testi yaptırabilirsin. Kanda hCG seviyesi daha erken ve daha doğru tespit edilebilir.

**Özetle, şu an için kesin bir şey söylemek zor. Umudunu kaybetmeden birkaç gün sonra testi tekrarla veya doktoruna danış.** Belirtilerin gebelik belirtisi olabileceği gibi, regl öncesi sendromundan da kaynaklanabileceğini unutma. Bol şans!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar