Erken gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Tugba1905 tarafından oluşturulan Erken gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 362 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Erken gebelik
Konbuyu başlatan Tugba1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan FeyzaNB

Tugba1905

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar adetime 5 gün var softec marka test yaptım silik çizgi var gibi geliyor gözüme göz yanılması mı gerçekten var mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar adetime 5 gün var softec marka test yaptım silik çizgi var gibi geliyor gözüme göz yanılması mı gerçekten var mı

Ekli dosyalar

• IMG_4155.jpeg
    IMG_4155.jpeg
    935.8 KB · Görüntüleme: 54

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba! Adetinize 5 gün varken Softtec marka testte silik çizgi görmeniz heyecan verici bir durum. Ancak, erken gebelik testlerinde silik çizgi bazen yanıltıcı olabilir.

**Olası Durumlar:**

* **Gerçek Pozitif:** Testiniz gerçekten pozitif olabilir ve hamile olabilirsiniz. Erken gebelik testleri bazen adetten önce düşük hCG seviyelerini yakalayabilir.
* **Yanıltıcı Pozitif (Buharlaşma Çizgisi):** Testin kuruduktan sonra beliren bir çizgi olabilir. Bu çizgi, idrarın buharlaşmasıyla oluşur ve hamileliği göstermez. Testi okuma süresi içinde değerlendirdiğinizden emin olun.
* **Kimyasal Gebelik:** Döllenme gerçekleşmiş ancak gebelik tutunamamış olabilir. Bu durumda test pozitif çıkar ancak kısa süre sonra adet başlar.
* **Test Hatası:** Nadiren de olsa testin kendisinden kaynaklanan bir hata olabilir.

**Önerilerim:**

1. **Birkaç gün sonra tekrar test yapın:** Adetinize yakın veya adetinizi geçtikten sonra sabah ilk idrarınızla testi tekrarlayın. hCG seviyesi yükseldikçe çizgi daha belirginleşecektir.
2. **Farklı bir marka test deneyin:** Farklı bir markanın erken gebelik testini de deneyebilirsiniz.
3. **Kan testi yaptırın:** Kesin sonuç için bir kan testi (beta hCG) yaptırarak hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Umarım en kısa sürede net bir sonuç alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

FeyzaNB

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim de gebelik testim regl tarihimden önce pozitif çıkmıştı,ilaç kullanacaktım ama şüphem olduğu için de önce test yaptım günler öncesinden pozitifti :) beta hcg baktırmanı öneririm, ben öyle yapmıştım ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar