Esinizin ailesinden dayak yeseniz hemde hakliyken aile binasinda olup cocugunuzu gormelerine izin veririrmiydiniz kizlar lutfen yorum yapinn
Bunlar olurken eşiniz nerde acaba merak ettim karısına bunlar yapılırken yaniEsinizin ailesinden dayak yeseniz hemde hakliyken aile binasinda olup cocugunuzu gormelerine izin veririrmiydiniz kizlar lutfen yorum yapinn
Esim.bisey yapamadi aranizda olmus beni karistirmayin diye ev annesinin ustune bir kere savunmustu beni kovam evden kovamaya çalıştılar ana kizBunlar olurken eşiniz nerde acaba merak ettim karısına bunlar yapılırken yani![]()
Dertleri ne seninleEsim.bisey yapamadi aranizda olmus beni karistirmayin diye ev annesinin ustune bir kere savunmustu beni kovam evden kovamaya çalıştılar ana kiz
Aranizda olan dediği kişi onun annesi onun bacısı hata dediğiniz şey o kadar iğrenç bir durum ki kimin basina gelse derki gider sokakta yatarım yine de eşimin bu muameleyi görmesine izin vermem der şahsen eş olmak bunu gerektiriyor yani onlara mahkumsunuz ne olursa çekeceksiniz ne kadar saçma bişey ya gerçekten çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun inşallah aminEsim.bisey yapamadi aranizda olmus beni karistirmayin diye ev annesinin ustune bir kere savunmustu beni kovam evden kovamaya çalıştılar ana kiz
Kendi kizi kaynanasiyla sorun yasayinca benim kaynanam neler diyor kimse kizimi uzemez karsiliginda beni bulur kaynanasi yuzunden agliyor kizim gidip hesap sorucam damada da dünürüme de der ama tabi ailem uzakta ya onlari zor durdurdum hepsi buraya gelicekti ama gelirlerse olay daha da buyurdu diye yapmadimAranizda olan dediği kişi onun annesi onun bacısı hata dediğiniz şey o kadar iğrenç bir durum ki kimin basina gelse derki gider sokakta yatarım yine de eşimin bu muameleyi görmesine izin vermem der şahsen eş olmak bunu gerektiriyor yani onlara mahkumsunuz ne olursa çekeceksiniz ne kadar saçma bişey ya gerçekten çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun inşallah aminçok ama çok üzüldüm bir kızına yapamayan başka bir annenin evladına nasıl yapabiliyor aklım almıyor inaninki
![]()
Ama Allah buyuk gorumcem de illa annesiz kalicak asla boyle dusunmek istemem simdi havasiji atiyor benim ailem burfa senin yok sen bize muhtacsin diye ve zaten suan ayaklarina gidip barismami ozur dilememi de bekliyolar ama kesinlikle boyle bi duruma kalkismicam ve onlar hatalarini anlayip helallik alirlarsa ancak o zaman cocugumu görebilicekler iste gostermicem ya cocugumu huzursuzluk cikarip esimi getir su cocugu o ne hakla bize gostermez diyip durucak esimde bana dicek illaki gorsunler nolcak diye ama istemiyorum dayak yerken altim yaptim afedersiniz unutamiyorum daha yeni zaten olaular cocugumu gostermemek yerinde bi davranis degilmi km olsa boyle yapar hatta daha betelerini yapar gorumcem derdi hep sen cok sessizsin karakterini cozduk senin diye birde esime msjlar atmis gelirken cocuguda getir diye gondermedim vallaAranizda olan dediği kişi onun annesi onun bacısı hata dediğiniz şey o kadar iğrenç bir durum ki kimin basina gelse derki gider sokakta yatarım yine de eşimin bu muameleyi görmesine izin vermem der şahsen eş olmak bunu gerektiriyor yani onlara mahkumsunuz ne olursa çekeceksiniz ne kadar saçma bişey ya gerçekten çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun inşallah aminçok ama çok üzüldüm bir kızına yapamayan başka bir annenin evladına nasıl yapabiliyor aklım almıyor inaninki
![]()
Onlar hala saf saniyor beni dayak da yedi bak biseyde yapamadi aileside kapimiza gelemedi diye dahada kenditerinde tekrar dovme hakkini goruyolar ama ikinciye dövmeye kalkarsa da bilemiyorum eger ortamda cocugum varsa cocugum etkilenir diye biseyde yapamabilirim ama yapmak zorundayim yani sizce dovmeye kalkisirsa napiyim ay o kadar kotudurumkiAranizda olan dediği kişi onun annesi onun bacısı hata dediğiniz şey o kadar iğrenç bir durum ki kimin basina gelse derki gider sokakta yatarım yine de eşimin bu muameleyi görmesine izin vermem der şahsen eş olmak bunu gerektiriyor yani onlara mahkumsunuz ne olursa çekeceksiniz ne kadar saçma bişey ya gerçekten çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun inşallah aminçok ama çok üzüldüm bir kızına yapamayan başka bir annenin evladına nasıl yapabiliyor aklım almıyor inaninki
![]()
Ay yemin ederim ki yazdıklarını hepsini okudum ve inanmak istemedim o derece kötü bir durum keşke ailenin gelmesini karşı cikmasaydin orda hata yapmışsın sanırım eşinden sana pek bir fayda olmuyor çünkü en azından ailen gelseydi gözleri korkardı böyle bir şeye bir daha söz konusu bile yapamazlar di ve böyle insanların içinde büyüyen çocukta piskolijisi bozulur hata oraya giderse çocuğunu sana karşı doldurabilirler böyle kişilerden her şey beklenir size kalkan eleri kırılsın o duruma dusmussun ve şunu da ekleyeyim sen korkuyorsun seni korkutmuslar lütfen bunu yapma korkma kuldan hiç bişey gelmez ne gelirse Allah tan gelir etme bulma dünyası elbet onlarda çekecekler eğer bir daha böyle bir şey yapmaya kalkarlarsa telefonuna kades i indir ona bas sakın korkma ve kendi aileni bilgilendir lütfen ailen bu duruma el atsınlar biran önceKendi kizi kaynanasiyla sorun yasayinca benim kaynanam neler diyor kimse kizimi uzemez karsiliginda beni bulur kaynanasi yuzunden agliyor kizim gidip hesap sorucam damada da dünürüme de der ama tabi ailem uzakta ya onlari zor durdurdum hepsi buraya gelicekti ama gelirlerse olay daha da buyurdu diye yapmadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama Allah buyuk gorumcem de illa annesiz kalicak asla boyle dusunmek istemem simdi havasiji atiyor benim ailem burfa senin yok sen bize muhtacsin diye ve zaten suan ayaklarina gidip barismami ozur dilememi de bekliyolar ama kesinlikle boyle bi duruma kalkismicam ve onlar hatalarini anlayip helallik alirlarsa ancak o zaman cocugumu görebilicekler iste gostermicem ya cocugumu huzursuzluk cikarip esimi getir su cocugu o ne hakla bize gostermez diyip durucak esimde bana dicek illaki gorsunler nolcak diye ama istemiyorum dayak yerken altim yaptim afedersiniz unutamiyorum daha yeni zaten olaular cocugumu gostermemek yerinde bi davranis degilmi km olsa boyle yapar hatta daha betelerini yapar gorumcem derdi hep sen cok sessizsin karakterini cozduk senin diye birde esime msjlar atmis gelirken cocuguda getir diye gondermedim valla
Onlar hala saf saniyor beni dayak da yedi bak biseyde yapamadi aileside kapimiza gelemedi diye dahada kenditerinde tekrar dovme hakkini goruyolar ama ikinciye dövmeye kalkarsa da bilemiyorum eger ortamda cocugum varsa cocugum etkilenir diye biseyde yapamabilirim ama yapmak zorundayim yani sizce dovmeye kalkisirsa napiyim ay o kadar kotudurumki
Ya agliyorum suan inanin o bir hamle daha yapsa polisi arasam esim yine kizar soylenir diye yapamicakmiyim diye düşünüyorum ama ben hak etmiyorum bunlari bende anamin babamin kiziyim ne haklari var el kaldirmak nedir hani laf sokma vs olsa neyse de iyice arsiz arsız dolasiyolar zaten etrafta bundan 1 sene sonrada boyle olucak bunlar ama bu sefer polise şikayet etmek zorundayim eger bir hamle daha yaparsa esim niye bana soylemedin polisi çağırdın yine derse ceksin cezasini zamaninda beni korumadigin icin yine dovuldum derim yani ne diyimki hala polisi yine çağırirsam daha mi beter olur diye düşünüyorum kafayi yicemAy yemin ederim ki yazdıklarını hepsini okudum ve inanmak istemedim o derece kötü bir durum keşke ailenin gelmesini karşı cikmasaydin orda hata yapmışsın sanırım eşinden sana pek bir fayda olmuyor çünkü en azından ailen gelseydi gözleri korkardı böyle bir şeye bir daha söz konusu bile yapamazlar di ve böyle insanların içinde büyüyen çocukta piskolijisi bozulur hata oraya giderse çocuğunu sana karşı doldurabilirler böyle kişilerden her şey beklenir size kalkan eleri kırılsın o duruma dusmussun ve şunu da ekleyeyim sen korkuyorsun seni korkutmuslar lütfen bunu yapma korkma kuldan hiç bişey gelmez ne gelirse Allah tan gelir etme bulma dünyası elbet onlarda çekecekler eğer bir daha böyle bir şey yapmaya kalkarlarsa telefonuna kades i indir ona bas sakın korkma ve kendi aileni bilgilendir lütfen ailen bu duruma el atsınlar biran önce
Ama esime soyledim yine yaparlarsa bu sefer kesinlikle polise sikayetimi olurum dedim esim daha yapamazlar diyip duruyorAy yemin ederim ki yazdıklarını hepsini okudum ve inanmak istemedim o derece kötü bir durum keşke ailenin gelmesini karşı cikmasaydin orda hata yapmışsın sanırım eşinden sana pek bir fayda olmuyor çünkü en azından ailen gelseydi gözleri korkardı böyle bir şeye bir daha söz konusu bile yapamazlar di ve böyle insanların içinde büyüyen çocukta piskolijisi bozulur hata oraya giderse çocuğunu sana karşı doldurabilirler böyle kişilerden her şey beklenir size kalkan eleri kırılsın o duruma dusmussun ve şunu da ekleyeyim sen korkuyorsun seni korkutmuslar lütfen bunu yapma korkma kuldan hiç bişey gelmez ne gelirse Allah tan gelir etme bulma dünyası elbet onlarda çekecekler eğer bir daha böyle bir şey yapmaya kalkarlarsa telefonuna kades i indir ona bas sakın korkma ve kendi aileni bilgilendir lütfen ailen bu duruma el atsınlar biran önce
Valla Allah yardımcın olsun çok zor durumun hamileyim duamda olacaksın inşallah kurtulursun bu durumda en yakın zamanda eşin cocugunla mutlu mesut bir hayatın olur en azından bundan sonra Allah'ım inşallah sen yardım et Rabim sana yardım etsin inşallah amin ecmainYa agliyorum suan inanin o bir hamle daha yapsa polisi arasam esim yine kizar soylenir diye yapamicakmiyim diye düşünüyorum ama ben hak etmiyorum bunlari bende anamin babamin kiziyim ne haklari var el kaldirmak nedir hani laf sokma vs olsa neyse de iyice arsiz arsız dolasiyolar zaten etrafta bundan 1 sene sonrada boyle olucak bunlar ama bu sefer polise şikayet etmek zorundayim eger bir hamle daha yaparsa esim niye bana soylemedin polisi çağırdın yine derse ceksin cezasini zamaninda beni korumadigin icin yine dovuldum derim yani ne diyimki hala polisi yine çağırirsam daha mi beter olur diye düşünüyorum kafayi yicem
Ama esime soyledim yine yaparlarsa bu sefer kesinlikle polise sikayetimi olurum dedim esim daha yapamazlar diyip duruyor
Kaç çocuğunuz var kız mı erkek çocuk muYa agliyorum suan inanin o bir hamle daha yapsa polisi arasam esim yine kizar soylenir diye yapamicakmiyim diye düşünüyorum ama ben hak etmiyorum bunlari bende anamin babamin kiziyim ne haklari var el kaldirmak nedir hani laf sokma vs olsa neyse de iyice arsiz arsız dolasiyolar zaten etrafta bundan 1 sene sonrada boyle olucak bunlar ama bu sefer polise şikayet etmek zorundayim eger bir hamle daha yaparsa esim niye bana soylemedin polisi çağırdın yine derse ceksin cezasini zamaninda beni korumadigin icin yine dovuldum derim yani ne diyimki hala polisi yine çağırirsam daha mi beter olur diye düşünüyorum kafayi yicem
Ama esime soyledim yine yaparlarsa bu sefer kesinlikle polise sikayetimi olurum dedim esim daha yapamazlar diyip duruyor
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| B | Serbest t4 | Gebelik | 2 | 266 | |
| Ç | Ya kızlar çok üzgünüm eşimin ailesinden bıktım😭😭😥😢😢 | Bebegim ile ilgili Sorum Var | 79 | 12K |