Es dayağı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Es dayağı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 175 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Es dayağı
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hic tahammülu kalmamis bana karsi onceden susuyodu en azindan simdilerde surekli soguttun kendinden diyor biraz gecimsizim ben kirilhanim herkesle aram kotu oluyor anında sinirleniyorum herşeye arrik surekli onlari diyor ufacik tartışma sirassinda tiksindim ditor acaba baska birinimi buldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

7 8 yillik acaba baska birisimi girdi hayatina
Valla ben de sürekli tartışsam sürekli bi gerilim olsa evde ben de soğurum o evden.Sen çocuk var diyorsun da erkekler biz kadar çocuklara bağlı olmuyor sonuçta günde kaç saat çocuk görüyor, boşansanızda o kadar saati zaten mahkeme ona veriyor.Haftasonu alır çocukları iki gezdirir sana geri getirir kalan günler de yer içer yatar.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ben cok agir konustum cunku ikidir bende cok ileri gittim sozlerimle sus dedi susmadim yillardir icinde biriktirdi sanirim

Ben yine affetsem nolucakki artik huy edinicek ben susucam ama illaki tartisicaz yani sonu yok guvenim kirildi birde bir erkek neden sürekli senden sogudum tiksindim der

Peki bir erkek karisina neden sürekli senden soğudum der
Çok üst eleme kendisıne boşver gitsin yol ver ayla larının üstünde dur

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar