Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdiye kadar kime boşanma dayan bu günlerde geçer aklı başına gelir dediysem özür dilerim ben dayandım sabrettim düzeldi sandım aradan 6 ay anca geçti dün gece yeniden aynı kadınla aldatildigimi yakaladım evet bu bana çok zor geliyor eşime deliler gibi aşıktım yaptığı hatalar elimin parmağını geçti ama ben bu gün akillandim kimseye güvenmeyin benim kızım 18 aylık 32+1 haftalıkta oğluma hamileyim anladım ki hiç sevilmemisim hiç değer görmemişim şimdi boşanmak istiyorum kızlar kendinizi değmeyecek adamlar için yipratip üzmeyin haketmiyorlar
Ah ah başka market mi yokda eşinden istiyor peki hadi onu da geçtim eşin senin engellediğim bir kadının engelini nasıl kaldırır ya bu bile kavga sebebi . Süründür böyle saçma bir şey olamaz hadi müşterisi diyelim gecenin bir yarısı ne yazıyormul. Yada neden sürekli bir isteği çıkıyormuş bu kadın bu kadar mı gözü hava da da evdeki eksiği bir anda anlamayaıp aynı gün içinde 10 kez alışveriş yapıyormul ? . Yazık eşine cidden . Benden sana tavsiye ailene anlat yada anlatma ama ailenin yanına bir süreliğine git. Anne bu evladına kıyamaz hangi anne sürekli kızının aldatılmasına göz yumar. Baktın annen anlamıyır babana anlat oda anlamıyor mu eşinin ailesine anlat rezil et pislikleri
Söyledim zaten ben içimde tutamam o an olanı biteni anlatmam lazım gece 4 te gördüm olayı anlatıyorum şimdi kızım durmadı gece 3.30 a kadar ağladı eşimde hastaydı ateşi vardi dedim hiç kaldirmayim adam zaten hasta ben iyi kötü uyutayim her neyse kız uyudu bir mesaj sesi geldi eşimin telefonundan ama bildirim yok bu arada önemli ayrıntı eşim benim market sahibi her neyse aldım bakım bu nasıl bildirim düşmez daha öncede başka boklar yediği için insanın icine şüphe düşüyor adıni kaydetmemis ama buket diye bir kadin devamlı eşimi aramış 3 4 defa akşam beş gibi her seferinde de ben bu kadının daha önceden numarasını kendi telefonuma aynı olaydan dolayı alıp kaydettigim için biliyorum sabah ağzıma ne geliyorsa saydım yüzüğünü eline verdim şimdi burdayım ama akşam döndüğünde beni evde bulamicaksin ben özellikle eşimin telefonundan o kadını engellemiştim oda sabah bana sipariş veriyor çocuğu var bende siparişini götürüyorum dedi bende dedim ki ben seni defalarca kez uyarmama rağmen o kadının evine gidebiliyorsan o kadının engelini kaldirabiliyorsan demek ki senin gözünde bizim evliligimizin çocuklarımızin bir değeri yok ondan sonra neymiş özür dilerimmis ya hangi adam eşinden boşanmak pahasına kalkar sipariş götürür hayır benimde küçük çocuğum var ben niye elin adamlarini arayıp bana şunu bunu getir demiyorum zaten fotoğrafını görmediniz görseniz orospu olduğunu anlarsınız
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aileme o kadar güvenmiyorum ki daha arayıp anlatamadım bile korkuyorum önceden böyle başıma geldiğinde anneme anlatmıştım herkesin başında var tek senin değil onunda bununda sununda kocası yapıyormuş sabret geçer dedi nasil ne deyim ki ben
Hey Allahım ya o nasil anne kendi evladına bunu diyebiliyo o an ortalığı yıkması lazım benim evladima nasıl yaparsın bunu diye eğer gerçekten bosanmakta kararliysan alttigini kanıtla telefon dokümanlarini falan bütün haklarını al çocuklarının da o zaman rahat bakabilirsin cocuklarina
Hey Allahım ya o nasil anne kendi evladına bunu diyebiliyo o an ortalığı yıkması lazım benim evladima nasıl yaparsın bunu diye eğer gerçekten bosanmakta kararliysan alttigini kanıtla telefon dokümanlarini falan bütün haklarını al çocuklarının da o zaman rahat bakabilirsin cocuklarina
Şimdiye kadar kime boşanma dayan bu günlerde geçer aklı başına gelir dediysem özür dilerim ben dayandım sabrettim düzeldi sandım aradan 6 ay anca geçti dün gece yeniden aynı kadınla aldatildigimi yakaladım evet bu bana çok zor geliyor eşime deliler gibi aşıktım yaptığı hatalar elimin parmağını geçti ama ben bu gün akillandim kimseye güvenmeyin benim kızım 18 aylık 32+1 haftalıkta oğluma hamileyim anladım ki hiç sevilmemisim hiç değer görmemişim şimdi boşanmak istiyorum kızlar kendinizi değmeyecek adamlar için yipratip üzmeyin haketmiyorlar
Yaa bunları yaşadığın için çok üzgünüm kocanda tam bir gereksizmiş insan o doğmamış bebeğe sana kızına nasıl kıyar vAlla umudun varsa bırak gitsin yüzüne dahi bakma asla ama asla terbiyesiz çok sinir oldum gerçekten gerizekalı
Aynen kendi gitsin o bokları karıştır sonra da gel o sıcacık düzeni kurulu yuvada keyif çat oldu canım s.ktr der atarım ne eşyası varsa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim de babam marketçilik yaptı kimse babamdan özellikle siparişte bulunmadı canım o nedir yahu market sahibi sipariş götürüyor mu normalde bilmiyorum ama bizde ararlar siparişler alınır çırak varsa o götürür yoksa da kendi gider alır müşteri