İyi akşamlar hepinize söyle giriyim konuya eşim çok çalışıyor haddinden fazla sabah 7 de gidip gece 4 te geliyor ve iki senedir böyle kızımı ben büyüttüm resmen manevî olarak şimdi hamilelyim 6 aylık ikinci kızıma geceleri tekiz haftasonlari yok hiç yok yani sadece maddi ihtiyaçlarımizi karşılıyor oda elinden gelen ailesinin korkusundan onda az az böyle ama açta kalmıyoruz Allah razı olsun dükkanları var getir işletmeleri var hep kasaya bakıyor hem sipariş atıyor full motorla diğer günde 5 gibi gidiyor çünkü dinlemesi lazım bı evde kaldığı günler kahvaltı yapıp kahve icicoyruz sonra gidiyor 5 te gece 4 te gelip üç saat yatıp tekrar gidiyor kimseyle görüşüp konuşmuyorum ailemle onun ailesiyle evde kızımla tekim çok yanlızim böyle o yokken de dışarı çıkamıyoruz tek evimde eski kaynanamla yaşıyordum beni maksüzden evleri var oraya attılar ne doğalgaz var ve çok eski bı ev ne bı koltuk takımı Eski buzdolabı ve tekli koltuklarını verdiler bide çamaşır çok zoruma gidiyor altın desen hepsini sattılar doğumu nasıl yapıcam kızma kim bakıcak hepsinin merak ediyorum nasıl yikicam onu ilk çocuğu yanındayken 40 ı çıkana kadar o yıkamıştı ama ben nasıl yikicam eşimle yıkarım diyorum evde olduğu günler çok zordayım yazicak çok şey var ama ne bı arkadaşim var ne bı komşum Allah'a sığınıyorum artık hakkımda haram ettin onalra 3 eltim var herşey leri var doğalgaz koltuk takımı beyaz eşyalari sıfır altınları geçiyorlar tozuyorlar eşim beni hiç dinlemiyor ailemde ailem ama şuan iki kızım olmuş olcak sıfır çarem ve imkanım var yaşım 21 çok büyük hata yapmışım evlenerek ama veri dönüşü yok artık