Sorum var Eşim doğum günümü hatırlamadı 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Eşim doğum günümü hatırlamadı 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,093 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşim doğum günümü hatırlamadı 😞
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benimde ne evlilik yıldönümünü ne doğum günümü hatırladı ama ben onun doğum gününde hediye almıştım 😂 Umrumdamı tabiki hayır ne kadar zorlarsan zorla hatırlamak isteyen her şekilde hatırlar

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Dün doğum günümdü hatırlamadı telafi bile etmedi ve evlendigimizden beri ilk doğum günüm 🫤😞
Ben kendim doğum gününü ve yıl donumuzu kutladım o da doğum günümü kutladi unutmadı ama ilk doğum günümü kutladı ama hiç bişey yapmadı şöyle soyleyeb2 doğum günümü kutladı😀

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Benimde ne evlilik yıldönümünü ne doğum günümü hatırladı ama ben onun doğum gününde hediye almıştım 😂 Umrumdamı tabiki hayır ne kadar zorlarsan zorla hatırlamak isteyen her şekilde hatırlar
Ben de babalar gününde almayacağım 😂 onun parasıyla da kendime hediye aldım zaten 😅bunlara böyle yapmak şazım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben de babalar gününde almayacağım 😂 onun parasıyla da kendime hediye aldım zaten 😅bunlara böyle yapmak şazım
Aynen sen kendi kendine hediye al sorarsada sen hediye almıyorsun ben kendime alıp mutlu oluyorum dersin 😂😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Aynen sen kendi kendine hediye al sorarsada sen hediye almıyorsun ben kendime alıp mutlu oluyorum dersin 😂😂😂
10 senedir beraberiz bi ilk sene kutladı gerisi zaten hak getire bu sefer artık pasta bile almam 10. Yıldönümünü milat kabul ettim artık bahaneyle kendi kendime hediye alacağım değmez bu odunlara 🙃

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar