Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 senedir beraberiz bi ilk sene kutladı gerisi zaten hak getire bu sefer artık pasta bile almam 10. Yıldönümünü milat kabul ettim artık bahaneyle kendi kendime hediye alacağım değmez bu odunlara
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Benim ki ne doğum günü ne evlilik hiç bir şey yok annemlerde olunca doğum gunumdu mesaj ati okadar evlilikte yanındaydım unutum dedi ben kızınca da siz kadinlarin günü de bitmiyor diyor
Amaaan hangi birisi hatirliyor ki cnm biz bes yil oldu evleneli bir gun bile ne evlilik yil donumu ne dogum gunu nede çocuklarımın dogum gununu hatirladi sordugumda calisiyorum kafam çok yogun nasil hatirlayayim bende biraktim artik uzulup kafaya takmaya inan ki degmez cunku uzuldugunle kaliyorsun hep
Ay sorma bi de onu bahane ederler “bizde öyle kutlama olmuyor ne nileyim” diye ya da “utangacım” ayakları hep numara umurlarında değil işte Ama sonra iki ayrılmaya kalktığında millet neden ayrılıyorsunuz diye sorar bunlarda der “doğum günümü kutlamadı” ondan sonracığıma “iki güzel söz söylemedi” ne bileyim “canım, cicim demedi”.Onlar yapdığında aman ne olacak ama bizim ki kusur olur.
Ay sorma bi de onu bahane ederler “bizde öyle kutlama olmuyor ne nileyim” diye ya da “utangacım” ayakları hep numara umurlarında değil işte Ama sonra iki ayrılmaya kalktığında millet neden ayrılıyorsunuz diye sorar bunlarda der “doğum günümü kutlamadı” ondan sonracığıma “iki güzel söz söylemedi” ne bileyim “canım, cicim demedi”.Onlar yapdığında aman ne olacak ama bizim ki kusur olur.
Kız millete laf etmek için bahanemi yok güçlü olan tarafı haklı görürler hep o yüzden yiyip içip harcamaya devam bırak onlarda kendi hallerinde takılsınlar laf ettiklerinde sağ kulaktan girsin soldan çıksın
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Kız millete laf etmek için bahanemi yok güçlü olan tarafı haklı görürler hep o yüzden yiyip içip harcamaya devam bırak onlarda kendi hallerinde takılsınlar laf ettiklerinde sağ kulaktan girsin soldan çıksın
Benimkinin bir de taktiği var akşama kadar aklına gelmez akşam ben çemkiririm telefonda.Eve gelince der hevesimi kaçırdın, ben sana hediye almaya çıkmıştım, bak geldim eve almadan işte, hep böyle yapıyorsun, yok yetişmedi bilmem ne ondan ben de kendime alıyorum aynen yemeye içmeye harcamaya devam