Annesinin adı neyKızlar bi çoğunuz biliyordunuz annemle problemlerini çok nadir geliyorum buraya özel bi çocuğum var ondan dolayı çok yorum yapmam çok gelemem ama hep sizi izlerim. Konu bu sefer eşimle ben. Hiç bu kadar incitmedi ağır konuşmadı hep yumuşak huyluydu ve hep de merhsmetliydi. Annemr de düşman oldum ben de fedakarlıklar yaptım onun için annesinin laflarını yuttum kaç kez . Bu 2.evliliğüm ve oğluma babalık yaptığı için baştacımdı. Hiç eksiğim gediğim zorluğum yok evde evet ama hep borçlu hissediyorum kendimi ve bu çok geriyor beni. İkimiz karşılıklı çok fedakarlık yaptık birbirimize. Ama bi kaç gündür annesini adini koyacağını söyleyıp ısrar ediyordu ve hiç söz hakkı tanımıyor. Hamilelikleri tansiyon ve kalp ten dolayı sıkıntılı geçiyor buna rağmen kavga ettik ve umurunda olmadım. Tartışmamızda orta yolu bulmak için dedim iki isim takalım herkes istediğini kullansın dedim ille de bu dedi tutturdu ve " işine gelmiyorsa düşük yap doğurma" dedi 33 haftalık olduk . Ve çok incindim benimle insatlaşırsan cevabım da bu olur dedi. Ve doğumdan sonra özel çocuğumu babasına iki kızı da bu eşime verim canıma kıycam çok yoruldum o kadar ki günahsız sabi olmasa karnında dakika durmazdım bu hayatta. Annesinin bile umurunda olmayan biri için çok bile yaşadım çok kırgın ve yorgunum. Nolur benim için şu güzel gün hatrına dua edin bana çok günah yazmasın rabbim. Artık mücadeleye gücüm yok vallaha yok anlatamadığım bir sürü sıkıntım var ve çözümüm yok. Sizden istediğim sadece dua canlar. Uzun oldu hakkınızı helal edin