Allah yardımcın olsun canımHerkese merhaba kızlar ben acaba abartıyor muyum diyorum evlenmeden önce beni el üstünde tutardi her istediğimi yapardı evlendigimizden beri her konuda beni azıyor azarliyor bazen asagiliyor bunları yazarken bile acaba abartıyor muyum diyorum eskiden kavgalarda annemi ablamı arardım artık aramak istemiyorum çünkü araları bozuluyor ne yapmam lazım calisan biriyim internetten alışveriş yapıyorum niye yaptın yine ne aldın yine mi kargo trendyola çalışıyorsun elbise giycem diyorum giyenezsin diyor saçımı boyicam diyorum boyamicaksin diyor kıskanç biraz ama tartisinca beni eziyor aşağı inmişti annemle hoperlorden konuşuyorum seslenmiş cama.biseler atmış duymadım kapıyı actimmnasil azarlıyor beni hep teleonda konuşursan duymazsın tabi diyor babamla aramız hep tartışırdik bunları biliyor en ufak şeyde baban sana hakaret ederdi diyor bugün hüngür hüngür ağladım çok üzülüyorum dedikçe daha çok yapıyor içimi dökmek istedim ev işini yapar yardım eder ama çok kırıyor bazen dayanamıyorum