Eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebek İsimleri kategorisinde Haticekoç tarafından oluşturulan Eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,518 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebek İsimleri
Konu Başlığı Eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz
Konbuyu başlatan Haticekoç
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cansu😘😘😘😘😘

Esra ercan

Kayıtlı Üye
Yardımsever Anne
Bizimki de aynn öyle canım eşimde yıllardır hayalini kurduğu o dileğini gerçekleştirmek istiyor bir oğlum olursa adını aslan koyacam diye. Bende iki isim düşünüyorum bakalım ortak bir nokta da buluşacaz muhakkak 😄🤭❤️
Umarım ortak nokatyı bulursunuz canım benim hayali felan güzel ama neden aslan ismini tercih etmiş acaba pek duyulmamış bi isim 😁❣️

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
Emektar Anne
Umarım ortak nokatyı bulursunuz canım benim hayali felan güzel ama neden aslan ismini tercih etmiş acaba pek duyulmamış bi isim 😁❣️
Bende söylüyom diyom hayalini kuracağın başka isim yokmuydu Arslan da değil aslan Allah'ım ya😂😂 şuan ortak noktamız Ali Arslan 😂 bakalım ne oluyor

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
Emektar Anne
Ahahah kız ne alem eşin varmış sırf istediği olsun diye rüyasında görmüş bebek cevap vermiş süper ya😂😂😂
🤣🤣🤣Aynn yemin ben gülmekten öldüm. Diyom madem rüyanda oğlunu görmüşsün sen niye onun adını bilmiyorsun da o sana adının ne olduğunu söylüyor 😂🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.