Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım benim bildiğim kadarıyla ilk üç ay düşük riskine karşı vede son üç ay da erken doğuma karşı tehlikeli oluyor ama ortasında bir sıkıntı olmuyor .Benim adam hiç bir söz dinlemez devam eder bu da kişilik söz konusu tabi
İlişki açısından evet temkinlidir problemli geciyo zaten o benden temkinli asla karışmaz yasak yasaktır ama soğukluk asla aksine sarılır öper karnımla uğraşır eli karnımda uyur eşin uzak duruyorsa korkuyordur canim bebeğe birşey olur bence bunun altında başka bişe arama seni ve bebeğini düşünüyordur
Merhaba siz kendiniz eşinize ilgi ve yakınlık göstermeyi denediniz mi? Ya da hamilelikten önce nasıldı size karşı? Hamilelikte hepimiz korkuyoruz özellikle ilk zamanlarında bende eşimde korkuyoruz ama eğer sen eşinle daha samimi ilgili bi süreç istiyorsan bence açıkça söyle ve ona kendin yaklaş. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
İlişki açısından evet temkinlidir problemli geciyo zaten o benden temkinli asla karışmaz yasak yasaktır ama soğukluk asla aksine sarılır öper karnımla uğraşır eli karnımda uyur eşin uzak duruyorsa korkuyordur canim bebeğe birşey olur bence bunun altında başka bişe arama seni ve bebeğini düşünüyordur
Yok canım sen evham yapıyorsundur ayrıca eşinin hareketlerinden bilirsin herşey ilişkiye girmek degilki girmedende gayet ilgisini gösterebilir yani burdan anlayabilirsin soğuk mu korkuyomu ayrıca bunu dile getirebilirsin erkekler isteyince dile getiriyo bir kadında getirmeli bu yanlış değil gayet normal yani
Hamileliğinde risk yoksa eşlerin birbirine uzak durmasına gerek yok dikkatli davrandıktan sonra bi sıkıntı yaşanmıyor ama yinede çok korkuyorsanız doktora danışın araya mesafe koymayın sağlıklı doğumlar
Benim eşimde çok kaygılanırdı yatapın en ucunda yatardı belki bana çarpar diye bide ilişkiden korkuyordu ona nasıl zarar veremeyeceğini anlattım hatta bi kaç video izlettim sıkıntımızı giderdik
Benim ki hic takmiyo aksine ben korkudan yaklaşamıyorum eşime rahat durmuyor sesizce dalıyorum yatağa dr yasak bile koydu ama 3.çocuktan sonra bizim herife biseyler oldu hic böyle değildi sanki anlayışını aldılar adamin