Sorum var Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,016 kez görüntülenmiş, 147 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşinizin telefonuna kurcalıyor musunuz
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Şuan kendimi gördüm şahsen bende öyleyim kuzenleri var ama benden sonra mesafeli olmaya başladı mağara insanıyım 😂😂 dediğim gibi geniş olamıyorum. Eskiden kuzenine seslendiği şekilde dahi seslenmiyor direk ismi ile hitap eder. En mantıklısı ve uygun olanı o çünkü bana göre
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence çok haklısın canım tamam yüzyüze görüşsek selam verip konuşsun ona bişey diyen yok ama yazışma msjlasma emoji atma bunlar saçma yani eşimin instagraminda hiç kızlar yok okuldakiler bile yok benimde aynı şekilde sadece öğretmenlerim var zırt pırt ta yazismam oda bunu biliyo zaten benim hesabım onda kayıtlı onunki bende bişey görürsem gözünü oyarim vallahi anasından emdiği sütü burnundan getiririm.yok öyle msjlarini göreyim susayım bişey olmaz arkadaştır falan fistan bunlar hikâye arkadaş olayına inanmıyorum kesinlikle 😠😠

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Şuan kendimi gördüm şahsen bende öyleyim kuzenleri var ama benden sonra mesafeli olmaya başladı mağara insanıyım 😂😂 dediğim gibi geniş olamıyorum. Eskiden kuzenine seslendiği şekilde dahi seslenmiyor direk ismi ile hitap eder. En mantıklısı ve uygun olanı o çünkü bana göre
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bilmiyorum ama evli bir erkeğin net diyorum kız arkadaşı olamaz ya hele eşinin tanımadığı bir kız asla olamaz. Eşimin kız arkadaşı olsa dahi tanırım ama telefonda asla yazışmaz yada konuşmazlar telefon numarası bende de var denk gelirlerse iki ayak üstü muhabbet yeter ki eşim bensiz buluşma da hoş kız arkadaşı dediğim kişiler de eşimin arkadaşlarının eşi hepsi ile çocukluk arkadaşı nerdeyse oda 2 kişi anca birisi geçen yıl vefat etti 🥺🥺 çok severdim ama nasip . Benim eşimizde tonlarca erkek arkadaşı var asla intasına girip mesajlarını okumam ha benimde samimi olduklarım var eşim konuşur ederse konuşurum ama bana o şifreyi sırf erkek arkadaşım var diye vermeyecek ha dünyayı zindan ederim ona . Ortak instada benimde arkadaşım var ona instayı kapat desem dünden razı hemen olur diyor ama ben arkadaşlarım için kapatmıyorum . Bilmiyorum senin eşin bana hiç normal gelmiyor yaa ben .
Kız en kötüsü kavgalıyken karıştırmak🤣🤣🤣bizimki gene ergen küstü bir haftadır konuşmuyoruz dün akşam telefonuna bakim dedim ama merakımdan oda odadaydı telefon salondaydı bende tam elime aldım bakıyordum oda koridordan askılıktan kıyafetlerini almaya giderken telefonu gördü elimde ama arkam dönük anladım ben🤣🤣🤣oda hiçbişey görmemiş gibi kıyafetleri alıp odaya geri gitti rezil oldum kendimi o kadar kötü hissettim ki 🤣🤣🤣🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kız en kötüsü kavgalıyken karıştırmak🤣🤣🤣bizimki gene ergen küstü bir haftadır konuşmuyoruz dün akşam telefonuna bakim dedim ama merakımdan oda odadaydı telefon salondaydı bende tam elime aldım bakıyordum oda koridordan askılıktan kıyafetlerini almaya giderken telefonu gördü elimde ama arkam dönük anladım ben🤣🤣🤣oda hiçbişey görmemiş gibi kıyafetleri alıp odaya geri gitti rezil oldum kendimi o kadar kötü hissettim ki 🤣🤣🤣🤣
Ahahahah aleynam yaa 😂😂harbiden rezil olmuşsun 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar