Sorum var Eski kafalilik mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Eski kafalilik mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,281 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eski kafalilik mi ?
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kizlar kaynanam bebegimin kolunu ve bacagini birbirine degdirdi. Cikik olmasin diyeymis capraz yapti kolunu ve bacagini birlestirdi. Böyle birsey varmi acaba ? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Bebekler zaten kıkırdak yapıda kemikleşme 1 yaşa kadar olmuyor nerdeyse. Kaynananın yaptığı doğru değil öyle yaparak çıkma olabilir izin verme canım

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Merhaba kizlar kaynanam bebegimin kolunu ve bacagini birbirine degdirdi. Cikik olmasin diyeymis capraz yapti kolunu ve bacagini birlestirdi. Böyle birsey varmi acaba ? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Bende duymuştum canım hatta annanem benim kızınıda yaptı o hareketi ig kemikleri birbirne giriyomus o harektlte duzeliyomus🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eski kafalılık iste ama yapma diyemedim birdqhada yapmadı ztn😁

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Bende duymuştum canım hatta annanem benim kızınıda yaptı o hareketi ig kemikleri birbirne giriyomus o harektlte duzeliyomus🙄

Eski kafalılık iste ama yapma diyemedim birdqhada yapmadı ztn😁
Evett oda oyle dedi aniden agliyor aci xekiyor gibi bn kundak hic yapmadim göguskafesinde dedi boyle ckik gibi birsey vardir bak kollari ayaklari birbirine degmiyor dedi

Bebekler zaten kıkırdak yapıda kemikleşme 1 yaşa kadar olmuyor nerdeyse. Kaynananın yaptığı doğru değil öyle yaparak çıkma olabilir izin verme canım
Valla sorma ypti bile.😒😒 insAllah birsey olmamistir ben butun xcocuklari böylenyptim dedi

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Evett oda oyle dedi aniden agliyor aci xekiyor gibi bn kundak hic yapmadim göguskafesinde dedi boyle ckik gibi birsey vardir bak kollari ayaklari birbirine degmiyor dedi

Valla sorma ypti bile.😒😒 insAllah birsey olmamistir ben butun xcocuklari böylenyptim dedi
Aynen aynen bizimde değmedi yaptı yaptı sinra ayakları ellerine değdi bende şaşırdım ama sakıncalı gibi geliyor bana

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Ben kızıma hep yapardım anneannem öğretmişti Şuan 12 yaşında bi sıkıntı yok😊
Ne icinmis canim peki??

Aynen aynen bizimde değmedi yaptı yaptı sinra ayakları ellerine değdi bende şaşırdım ama sakıncalı gibi geliyor bana
InsAllah birsey yoktur ya aniden agliyor aci xekiyor gibi oda boyledir dedi.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar